Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Promoció econòmica

L’Ajuntament actualitza el protocol de seguretat del Mercat municipal

*Fotografia d'arxiu
*Fotografia d'arxiu
Entre les noves mesures aprovades es troba l’obligatorietat d’utilitzar mascaretes per a totes les persones que entrin al recinte del mercat i l’eliminació dels tiquets per agafar torn a les parades del passadís central.

L’Ajuntament de Sitges ha aprovat aquesta setmana noves mesures de seguretat per al Mercat municipal en relació a la COVID-19. Entre elles, destaca l’ús obligatori de mascaretes per a tots els usuaris. Per a aquelles persones que no en tinguin, se’ls hi proporcionarà una per tal de poder accedir al recinte. El conjunt de mesures establertes entraran en vigor a partir d’avui dijous i s’implementaran de forma obligatòria a partir de divendres.

A més de l’ús general de les mascaretes, l’actualització del protocol inclou canvis per millorar la seguretat en les compres a les parades del passadís central del Mercat. Per tal d’evitar el creuament entre clients i garantir que els usuaris puguin mantenir les distàncies de seguretat recomanades (d’entre 1,5 i 2 metres), s’anul·la el sistema de tiquets per agafar torn i es substitueix per un sistema de cues. A més, les parades del passadís central disposaran d’un accés exclusiu per a clients que recullin les compres fetes per telèfon.

L’Ajuntament recorda que el Mercat municipal disposa d’un servei d’entrega a domicili. Les compres es poden realitzar presencialment o per telèfon, en funció de les preferències del consumidor. A més, i per millorar la comoditat dels compradors, el Mercat ofereix la possibilitat de realitzar les compres per telèfon i recollir la comanda a les parades. Per a més informació, els usuaris interessats poden posar-se en contacte a través dels telèfons: 938 94 97 77  i  615 49 75 28

 

Resum de les noves mesures incloses dins el protocol

 • Es determina l’obligatorietat de portar mascareta per accedir al mercat.
 • Les 4 portes que donen al carrer Salvador Mirabent seran de sortida per als usuaris però no d’entrada.
 • Es reduirà la distància entre client i parada en aquelles parades que disposin de vitrines de vidre amb l’objectiu d’aconseguir passadissos més amples i, per tant, permetre que els clients que es mouen puguin mantenir la distància de seguretat.
 • S’anul·la el sistema de tiquets per agafar torn amb l’objectiu de limitar el creuament entre clients i es substitueix per un sistema de cua que garanteixi que es guarden les distàncies de seguretat i, alhora, no interrompi les parades adjacents.
 • Les parades del passadís central disposaran d’un accés exclusiu per a clients que recullin les compres fetes per telèfon o per internet.
 • Els caps de setmana es reforçarà la presencia de conserges per organitzar els accessos i les cues que es puguin formar a les parades.

 

 

Altres recomanacions

 

 • Respecteu les distàncies d’entre 1 i 2 metres amb la resta de persones.
 • Pagueu amb targeta de crèdit sempre que pugueu.
 • Seguiu les indicacions dels treballadors del Mercat. Si teniu algun dubte, ells us ajudaran.
 • Feu les comandes per telèfon, amb 24 hores d’antelació. Us estalviareu cues.
 • Planifiqueu la compra per diversos dies.