Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Promoció econòmica

L’Ajuntament convida als comerciants a adherir-se a l’App ‘Compra a Sitges’ per potenciar el comerç local

L’aplicació començarà a funcionar el mes de setembre amb l’objectiu de fomentar el comerç local. Per sumar-se a la iniciativa cal enviar un correu electrònic a hola@sitgescomerç.cat. L’app permetrà als usuaris guanyar punts i obtenir descomptes quan facin compres als comerços locals adherits a la proposta.

La regidoria de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Sitges posarà en marxa al mes de setembre l’APP ‘Compra a Sitges’, una nova eina per fomentar el comerç local. La iniciativa, que forma part de la campanya ‘Deixa’t inspirar’, permetrà als usuaris guanyar punts i obtenir descomptes quan facin les seves compres a Sitges amb la finalitat de fidelitzar la clientela.

L’ajuntament convida a tots els establiments a adherir-se a l’APP a través d’un nou vídeo protagonitzat pel grup teatral Les Veïnes. Els propietaris dels comerços interessats poden demanar més informació i adherir-se a aquesta nova eina a través del correu electrònic hola@sitgescomerc.cat.

El regidor de Promoció Econòmica, Guillem Escolà, ha assegurat que “estem en tot moment al costat del comerç de Sitges que és un comerç de proximitat amb qualitat i amb valor. Amb aquesta acció volem ajudar-los a fidelitzar clients, a donar-se a conèixer a tots els sitgetans i també als veïns de segona residència per tal que coneguin l’experiència de comprar al comerç d’aquí que segur que els inspirarà i s’engresquin a repetir-ho”. 

L’aplicació, liderada, creada i finançada per l’Ajuntament de Sitges, s’adreça a tots els comerços de Sitges i està gestionada a través de l’Associació Sitges Comerç. L’objectiu de l’App ‘Compra a Sitges’ és fidelitzar els clients i oferir una sèrie d’avantatges, que poden ser obsequis que s’aconsegueixen amb la repetició de compres al mateix establiment o descomptes acumulables per a les properes visites. Cada establiment crearà el seu propi programa per fidelitzar als seus clients i podrà generar targetes regals i oferir un complement destacat en l’experiència de compra a Sitges.

La regidoria de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Sitges destina 60.000 €  euros a la posada en marxa de l’App de fidelització del comerç per tal que els comerços puguin distribuir entre la seva clientela 3.000 xecs regal valorats en 20 € cadascun.

 

Vídeo càpsula 2

La vídeo càpsula 2  es pot veure a través de les xarxes socials i també està publicada al canal de youtube de l'Ajuntament de Sitges, que es pot consultar a través d'aquest enllaç: https://www.youtube.com/watch?v=DJPmfGz7HZQ.