Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Promoció econòmica

L’ajuntament de Sitges impulsa una nova campanya per ajudar a la cerca de candidats per treballar al sector de l’hostaleria

Les persones interessades en poder treballar aquest estiu a Sitges han d’omplir un formulari al web www.sitges.cat/ocupacio. Les empreses de Sitges d’aquest àmbit ofereixen llocs de treball publicats a la Xarxa XALOC.

Davant l’actual demanda i les necessitats del sector de l’hostaleria, el Servei Local d’Ocupació del Centre d’Iniciatives Econòmiques (CIES) Nivell 10 torna a impulsar una nova campanya amb l’objectiu d’ajudar a les empreses de Sitges a buscar personal per cobrir les ofertes de treball. 

Actualment, el servei té actives diferents ofertes de feina a la xarxa Xaloc de Serveis Locals d’Ocupació. Les feines més demanades són per cobrir posicions diverses a bars, restaurants, hotels i guinguetes, entre les quals, cuiners, auxiliars de cuina, cambrer/a, “hamaquer”, barman, cocteler, cambrers de pisos, neteja, entre altres. Durant el mes de juny el CIES Nivell 10 ha rebut noves ofertes noves del sector per cercar diferents perfils.  

Les persones interessades en optar a alguna d’aquestes places, poden omplir un formulari a través d’aquest enllaç. Aquest document permet escollir el lloc de treball en funció del seu perfil. El CIES Nivell 10 disposa del servei d’Intermediació Laboral, a través del qual les empreses poden oferir els seus llocs de treball. 

 

Galeria d'Imatges