Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Promoció econòmica

S'obre el termini per sol·licitar l’ajut econòmic per a la creació d’empreses

Les sol·licituds es poden presentar telemàticament des d'aquest dimarts i fins al 26 de juliol a través del portal municipal www.sitges.cat.

La regidoria de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Sitges obre el termini per sol·licitar l’ajut econòmic per al foment de l’emprenedora i la creació d’empreses noves.  Les sol·licituds es poden presentar telemàticament des d'aquest dimarts, 28 de maig, i fins al 26 de juliol mitjançant l’enllaç del tràmit que es troba al portal municipal.

L’objectiu és incentivar l’autoocupació i donar suport a les empreses o persones treballadores autònomes que decideixen iniciar la seva activitat econòmica a la vila. Les empreses s’han d’haver creat entre l’1 de juliol de 2023 fins al 30 de juny de 2024.

Entre els requisits per optar a l’ajut, cal presentar un pla de negoci, un pla econòmic- financer detallat i també cal que l’activitat econòmica i el domicili fiscal estigui a Sitges. També poden optar-hi persones autònomes o empreses que tinguin el domicili fiscal fora del termini municipal de Sitges, però que desenvolupin l’activitat econòmica en un local ubicat dins el terme municipal i que el nombre de persones treballadores contractades sigui inferior a 12.

L’import de la subvenció serà com a màxim del 80% de les factures presentades, excepte l’IVA de la despesa que no formarà part de la despesa finançable. Així l’import màxim de l’ajut és de 6.000 euros. Per a aquelles activitats econòmiques desenvolupades en el domicili de residència de la persona emprenedora l’import màxim de l’ajut es fixa en 1.000 euros.   

Aquest 2024 la regidoria de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Sitges destina un total de 55.000 euros per impulsar aquest ajut econòmic. També aquest estiu l’Ajuntament de Sitges obrirà una convocatòria d’un altre ajut econòmic per fomentar la contractació i la millora de l’ocupació.

A través d’aquests dos ajuts econòmics el consistori dona suport al creixement del teixit productiu de la vila i col·labora amb les empreses i els autònoms que realitzen contractacions de personal amb les millors condicions laborals.

 

AJUT ECONÒMIC PER AL FOMENT DE L’EMPRENEDORIA I CREACIÓ D’EMPRESES NOVES

                                                                                    

  • Termini per presentar sol·licituds
    • Del 28 de maig al 26 de juliol de 2024 (ambdós inclosos)

 

 

 

 

Galeria d'Imatges