Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Promoció econòmica

L’Ajuntament de Sitges obre una nova convocatòria de lloguer de despatxos al Centre d’Empreses Creatives

El període de sol·licituds per accedir a dos despatxos lliures d’aquest servei municipal és del 3 al 17 de maig. Poden optar-hi les persones emprenedores que tinguin un negoci de menys de tres anys que ofereixi productes o serveis relacionats amb l’àmbit de la creativitat.

Els emprenedors interessats a instal·lar-se a un dels dos despatxos lliures del Centre d’Empreses Creatives (CdEC) de Sitges podran presentar telemàticament la sol·licitud del 3 al 17 de maig. El tràmit estarà actiu a partir de dilluns vinent, 3 de maig, a través de l’enllaç Admissió Centre d’Empreses Creatives. A més dels dos despatxos lliures que hi ha ara, el mes de juliol n’hi haurà un altre més.

La regidoria de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Sitges ha obert la nova convocatòria de lloguer de despatxos al CdEC, adreçada a empreses de menys de tres anys d’antiguitat, que ofereixin productes o serveis dedicats a l’àmbit creatiu per ajudar-les a consolidar-les i, alhora, dinamitzar l’economia de la vila. Altres requisits per poder optar-hi són tenir un impacte ambiental nul i presentar un pla de negoci.

Dilluns vinent s’inicia el procés d’inscripció i posteriorment es farà la selecció entre les diferents candidatures. Entre les sol·licituds que no siguin seleccionades en aquest concurs públic, es crearà una llista d’espera per cobrir el tercer despatx.

Per a més informació i assessorament en l’elaboració del pla d’empresa, les persones emprenedores poden contactar amb serveisempresa@sitges.cat, al telèfon 93 894 40 61 o adreçar-se al Centre d’Iniciatives Econòmiques Nivell 10 (C/Gabriel Pallarès, 12).

 

Centre d’Empreses Creatives

El Centre d’Empreses Creatives es va inaugurar l’any 2011  i està ubicat al Sitges Centre de Disseny (Avinguda de les Cases del Sord, 3) al barri de Can Pei. Aquest equipament municipal té l’objectiu de donar suport a les persones emprenedores per potenciar el sector econòmic vinculat amb la creativitat.

L’Ajuntament de Sitges posa a disposició 10 despatxos de lloguer a un preu assequible (125 euros + IVA), de 15 m², i amb la possibilitat de compartir serveis comuns com, per exemple, sales de reunió. Aquest espai permet també l’intercanvi i la generació d’idees entre empreses.

 

 

Galeria d'Imatges