Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Promoció econòmica

L’Ajuntament de Sitges obre una nova convocatòria de lloguer per a 2 despatxos al Centre d’Empreses Creatives

Les sol·licituds es poden presentar des d'aquest dijous, 27 de juny, fins al 24 de juliol de 2024. Poden optar-hi les persones emprenedores que tinguin un negoci de menys de tres anys d’antiguitat que ofereixi productes o serveis innovadors o creatius.

Les persones emprenedores interessades a instal·lar-se a un despatx del Centre d’Empreses Creatives (CdEC) de Sitges han de presentar telemàticament la sol·licitud del 27 juny al 24 de juliol. El tràmit es troba a la pàgina web de l’Ajuntament de Sitges i estarà actiu a partir d’aquest dijous.

Un cop finalitzat el període per presentar les sol·licituds es farà la selecció entre les diferents candidatures. Les persones emprenedores que obtinguin l’adjudicació dels despatxos està previst que puguin ocupar-lo a partir de l’1 d'octubre i puguin estar-hi fins a un màxim de tres anys.

Amb l’objectiu d’oferir noves oportunitats a persones emprenedores perquè puguin minimitzar riscos i despeses, la regidoria de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Sitges obre aquesta nova convocatòria de lloguer de dos despatxos al CdEC per a empreses de nova creació amb menys de tres anys d’antiguitat, que ofereixin productes o serveis innovadors o creatius. Altres requisits per poder optar-hi són tenir un impacte ambiental nul i presentar un pla de negoci. La voluntat és ajudar a consolidar-les i, alhora, dinamitzar l’economia de la vila.

Per a més informació i assessorament en l’elaboració del pla d’empresa, les persones emprenedores poden contactar amb serveisempresa@sitges.cat, al telèfon 93 894 40 61 o adreçar-se al Centre d’Iniciatives Econòmiques Nivell 10 (C/Gabriel Pallarès, 12). 

 

Centre d’Empreses Creatives

El Centre d’Empreses Creatives es va inaugurar l’any 2011 i està ubicat al Sitges Centre de Disseny (avinguda de les Cases del Sord, 3), al barri de Can Pei.

Aquest equipament municipal és un viver d’empreses adreçat al sector de la creativitat i té l’objectiu de facilitar la creació de noves empreses locals que utilitzen la cultura, la creativitat i la innovació en la seva activitat i donar també l’oportunitat a les persones emprenedores locals de desenvolupar-se professionalment en aquest àmbit per potenciar el sector econòmic vinculat amb la creativitat i la innovació.

L’Ajuntament de Sitges, a través del Centre d’Empreses, posa a disposició un total de 5 despatxos de lloguer a un preu de 151,25 euros.