Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Promoció econòmica

L’Ajuntament de Sitges obre una nova convocatòria per participar en la Fira- Mercat d’artesania i regals

Es convoquen 22 parades, set de les quals estan reservades per a persones en situació d’especial vulnerabilitat social. Les sol·licituds per a optar-hi es poden presentar de manera telemàtica del 26 d’agost al 8 de setembre, a sitges.cat.

La regidoria de Promoció Econòmica obre una nova convocatòria per atorgar 22 parades a la Fira-mercat d’artesania i regals, instal·lada al passeig Marítim, entre l’avinguda Sofia i el carrer Antoni Cartró, del 6 d’octubre al 26 de març de 2023. De les parades, set es reserven a persones en situació d’especial vulnerabilitat social, previ informe de Serveis Socials.

Les persones interessades poden optar a una llicència per vendre productes creatius i fets a mà si, com a mínim, ofereixen a la venda un 50% de producte de disseny o d’artesania o un 25%, en el cas de les persones en situació de vulnerabilitat. Entre la documentació requerida hi ha la memòria descriptiva del projecte.

El termini per presentar les sol·licituds és del 26 d’agost al 8 de setembre a través del portal de tràmits:

https://carpeta.sitges.cat/Ciutadania/DetallTramit.aspx?Cercador=True&IdTramit=575

 

Més informació, al Centre d’Iniciatives Econòmiques Nivell 10 per correu electrònic (promocioeconomica@sitges.cat) o al telèfon 93 894 40 61.