Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Promoció econòmica

L’Ajuntament de Sitges ofereix assessorament per a emprenedors i empresaris

Des del CIES Nivell 10 i, a través de la Mancomunitat Penedès –Garraf, les persones que vulguin crear una empresa o un negoci reben informació i acompanyament per elaborar el pla de viabilitat econòmica i conèixer ajuts i subvencions de les administracions públiques.

L’Ajuntament de Sitges, mitjançant el Centre d'Iniciatives Econòmiques de Sitges (CIES) Nivell 10, posa a l’abast de la ciutadania un ampli ventall de serveis, entre els quals l’assessorament gratuït a les persones que volen iniciar un projecte empresarial.

Un tècnic de la Mancomunitat Penedès-Garraf assessora i acompanya en el procés d’elaboració del pla d’empresa i el pla de viabilitat econòmic a les persones interessades. Durant l’entrevista amb l’expert, l’emprenedor o empresari pot perfilar el projecte empresarial per definir quin servei o producte oferirà al mercat, quins recursos té, a quin públic es dirigeix i com es generaran ingressos, entre d’altres

En el procés de creació del negoci, el personal tècnic també aconsella sobre subvencions, ajuts i recursos existents en l’àmbit de la creació d’empresa. Les administracions públiques com l’Ajuntament de Sitges, la Diputació de Barcelona o la Generalitat de Catalunya ofereixen incentius per fomentar la creació d’ocupació i d’activitats econòmiques noves.

Aquest 2024, el CIES Nivell 10 tornarà a convocar l’ajut a l’emprenedoria (creació d’empreses) i l’ajut a la contractació laboral i a la millora de l’ocupació.

Alhora totes les persones rebran informació sobre les característiques de la comarca del Garraf, l’accés a fonts de finançament i programes de formació i s’analitzarà la situació de l’empresa davant del mercat real i la competència.

El servei s’ofereix de manera presencial els dilluns de 9 a 14 hores al CIES Nivell 10 i  de manera telemàtica de dimarts a divendres en el mateix horari, de 9 a 14 hores. Per poder sol·licitar aquest servei cal demanar cita prèviament al telèfon del CIES Nivell 10 (93 894 40  61), aquest servei de la regidoria de Promoció Econòmica ajuda a la millora de la formació, de les competències laborals, suport a les empreses i l’emprenedoria, i també, a les persones que cerquen treball.

INFORMACIÓ DE SERVEI:

  • Servei d’atenció i assessorament als emprenedors i empresaris per obrir un negoci o crear una empresa
  • Presencial dilluns de 9 a 14 h al CIES Nivell 10
  • Telemàtica de dimarts a divendres de 9 a 14 h

* Per accedir a aquest servei cal demana cita prèvia al CIES Nivell 10

 

Galeria d'Imatges