Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Promoció econòmica

L’Ajuntament de Sitges organitza el 17 de juny una xerrada sobre subministraments bàsics a la llar

La trobada tindrà lloc a les 10.30 h al Centre de Formació d’Adults i  s’adreça a la gent gran amb l’objectiu que d'oferir eines per estalviar diners en la factura de la llum, el gas i l’aigua.

La regidoria de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Sitges impulsa el 17 de juny la xerrada ‘Els subministraments bàsics a la llar’ que s’adreça a la gent gran. L’objectiu és que aquest col·lectiu aprengui a estalviar diners en les factures de llum, gas i aigua.

Durant l’activitat els participants coneixeran els avantatges i els inconvenients de les diferents ofertes de subministraments a casa, així com es facilitaran recursos per poder preveure possibles enganys en la contractació i, alhora, s’ensenyarà a entendre els diferents conceptes en les factures. Hilari Teixidó de l’empresa CIMAE impartirà aquesta xerrada participativa durant la qual els assistents podran preguntar tots els dubtes.

Les persones interessades poden inscriure’s a la xerrada si envien un correu electrònic  a omic@sitges.cato bé si truquen al telèfon 93 810 91 00.  

La xerrada compta amb la col·laboració del Servei de Consum de la Diputació de Barcelona.

Galeria d'Imatges