Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Promoció econòmica

L’Ajuntament de Sitges promou una nova edició d’entrevistes ràpides per facilitar la recerca de feina al sector de l’hostaleria

El nou cicle Cara a Cara es farà els dies 24 i 25 d’abril de 9 a 15 h al Miramar-Centre Cultural. Per poder participar-hi, cal fer una inscripció prèvia fins al 12 d’abril a la pàgina web municipal (https://www.sitges.cat/serveis/promocio-economica/ocupacio).

L’Ajuntament de Sitges promou una nova edició del cicle d’entrevistes ràpides Cara a Cara per ajudar a trobar feina i personal en el sector de l’hostaleria i la restauració. Les entrevistes es faran els dies 24 i 25 d’abril de 9 a 15 h a l’auditori del Miramar- Centre Cultural amb l’objectiu de posar en contacte les empreses d’aquest àmbit amb els candidats/es que vulguin optar a cobrir feines com responsable de sala, cambrer/a, cuiner/a, ajudant de cuina, cambrera de pisos, recepcionista, entre d’altres.  

Cada responsable d’empresa disposarà de 5 minuts per entrevistar les persones participants tant si estan descoupades com si són treballadores que volen millorar el seu lloc de treball. En els 3 primers minuts les persones exposaran la seva candidatura i hauran d’entregar en mà el seu currículum i en els darrers 2 minuts, els empresaris podran fer les preguntes que considerin.

Tant les empreses com els candidats/es podran participar en aquest Cara a Cara a través de la incripció d’un formulari fins al 12 d’abril. A partir del 13 d’abril, totes les persones i les empreses apuntades rebran un e-mail de l Centre d’Iniciatives Econòmiques de Sitges (CIES) Nivell 10.

El Cara a Cara forma part del projecte de suport a l’Ocupació en el sector de l’hostaleria i la restauració, impulsat per la regidoria de Promoció Econòmica amb el suport de la Diputació de Barcelona i amb la col·laboració del Gremi d’Hostaleria de Sitges, el Consell Comarcal del Garraf i la resta dels municipis de la comarca en el marc del Pacte per l’Ocupació del Garraf. L’objectiu del projecte és ajudar les empreses a cercar personal, i alhora, formar i millorar les competències laborals i els currículums de les persones que es troben en situació d’atur i que busquen feina en aquest sector o que volen millorar la situació laboral. L’any passat, un total de 16 empreses i 150 persones van participar al cicle Cara a Cara.

 

CARA A CARA – (entrevistes ràpides entre empreses i candidats)

 

 • Dates: 24 i 25 d’abril  
 • Horari: De 9 a 15 h
 • Lloc: Miramar-Centre Cultural (c/ Bernat de Fonollar, 19)
 • Data límit d’inscripcions: fins a 12 d’abril.
 • Inscripcions gratuïtes però cal omplir un formulari. Formulari d’inscripions:

 

    • TREBALLADORS:

Formulari d'inscripció per a persones treballadores i/o desocupades que vulguin participar en les formacions i/o el Cara a Cara

 

 

    • EMPRESES:

Formulari d'inscripció per a empreses que vulguin participar al Cara a Cara