Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Promoció econòmica

L’Ajuntament de Sitges reactiva el cicle “Esmorzars d’empresa”

Sessió del cicle Esmorzars d'empresa realitzada l'any 2023
Sessió del cicle Esmorzars d'empresa realitzada l'any 2023
La primera sessió girarà entorn les estratègies més innovadores per captar clients i fidelitzar-los. La jornada es realitzarà el 4 d’abril de 8.30 a 10.30 h a l’auditori del Miramar- Centre Cultural.

Amb l’objectiu de promoure l’intercanvi d’idees i experiències, la regidoria de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Sitges programa una nova edició del cicle “Esmorzars d’empresa” amb l’objectiu d’oferir formació per a empresaris i emprenedors, i crear xarxa entre aquests col·lectius.  

La primera jornada serà el 4 d’abril i tractarà de les “Estratègies innovades per captar clients i fidelitzar-los”. Durant la sessió, l’especialista en màrqueting, Esperança Esteve, explicarà, entre altres aspectes, com elaborar un pla de màrqueting digital, com fidelitzar el client i com usar la intel·ligència artificial (IA). També es parlarà sobre l’ús de les xarxes socials i com segmentar i oferir noves experiències als compradors potencials del producte o del servei que s’ofereix.  La sessió tindrà lloc de 8.30 a 10.30 h a l’auditori del Miramar- Centre Cultural.

L’activitat és gratuïta però per assistir al Cicle “Esmorzars d’empresa” cal fer la inscripció prèvia a través d’aquest formulari del portal municipal.

 

Cicle Esmorzars d’empresa: “Estratègies innovadores per captar clients i fidelitzar-los 

 

  • Data: Dijous 4 d’abril
  • Horari: 8.30 a 10.30 h
  • Lloc: Auditori Miramar -Centre Cultural
  • Inscripcions: formulari