Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Promoció econòmica

L’Ajuntament de Sitges recorda que els establiments comercials funcionen amb cita prèvia i restaurants i bars ofereixen menjar per emportar

77 negocis han obert ja les seves portes
77 negocis han obert ja les seves portes
Sitges té oberts actualment 77 negocis de tot tipus, que funcionen amb cita prèvia. D’aquests, 13 corresponen a roba i complements, 9 a perruqueries i centres d’estètica i 8 equipaments de la llar.

 

Perruqueries, botigues de roba i d’equipaments de la llar, sabateries, botigues d’esport, floristeries i jardineries, ferreteries o immobiliàries, a més de bars i restaurants. Fins a 77 negocis de Sitges han obert les seves portes aquesta setmana i ja donen servei als seus clients sota cita prèvia o bé, en el cas de restaurants, poden fer menjar per emportar. Dels 77 que estan operant, 13 corresponen a roba i complements, 9 a perruqueries i centres d’estètica, 8 equipaments de la llar i 5 en la categoria de bars i restaurants.

L’Ajuntament ha creat una llista amb els establiments que actualment estan donant servei als seus clients a Sitges per tal de “donar suport a aquest sector econòmic de la vila tant important i que està travessant per moments molt complicats, tal com descriu el regidor de Promoció Econòmica, Guillem Escolà. Segons Guillem Escolà, “els negocis locals necessiten tot el suport que puguem donar-los, tant des de les administracions com directament des dels consumidors per superar aquesta crisi”. Segons Escolà, “l’aparició del coronavirus i les restriccions per motius de seguretat han impactat de ple en el comerç, la restauració i els negocis locals, un ecosistema comercial del que viuen moltes famílies que, a més, dóna caràcter i identitat als nostres carrers i al nostre poble, un comerç que ara ens necessita a tots més que mai”.

Des de l’Ajuntament es fa una crida a la ciutadania perquè tingui en compte el comerç local a l’hora d’efectuar les seves compres i sol·licitar els seus serveis, tant en aquesta fase de la desescalada com en les següents.

 

Es pot consultar el llistat de comerços que ofereixen cita prèvia a www.sitges.cat