Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Promoció econòmica

L’Ajuntament estableix un nou protocol de prevenció de la COVID-19 al mercat de dissabte

El document inclou una sèrie de recomanacions que han de tenir en compte tant els paradistes com els clients per mantenir la seguretat i contenir la propagació del virus

L’Ajuntament ha elaborat un nou protocol de prevenció de transmissió del coronavirus dirigit a les parades alimentaries del mercat dels dissabtes ubicat a la plaça Catalunya. Entre les mesures a adoptar, cal mantenir dos metres de distància de seguretat entre els clients i augmentar al màxim la distància entre parades (amb una distància mínima de 2 metres del costat i de 6 metres amb la parada del davant). A més, els paradistes han d’evitar que els clients toquin els productes excepte en el cas que puguin proporcionar-los guants d’un sol ús i només hi podrà haver un client a la primera línia de la parada (la resta hauran d’esperant fent cua).

El protocol inclou, a banda, un recordatori de les pautes generals difoses al conjunt de la població per lluitar contra la propagació del virus, entre les que rentar-se les mans sovint, mantenir els hàbits d’higiene o evitar la contaminació creuada entre aliments i qualsevol altra font de contaminació: diners o telèfons mòbils, entre altres.

 

Horaris del Mercat Municipal de Sitges

Des del passat 18 de març, el Mercat Municipal de Sitges està obert únicament els matins de dilluns a dissabte, de 8.30 a 14h. L’Ajuntament i l’associació de paradistes van acordar limitar el funcionament del mercat com a mesura per a protegir els usuaris i treballadors. En aquesta mateixa línia, el Mercat Municipal difon, a través de cartells, els consells i normes per contenir la propagació de la pandèmia. El Mercat Municipal recorda que ofereix un servei telefònic per agafar comandes i també disposa de repartiment a domicili.