Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Promoció econòmica

L’Ajuntament obre el termini de sol·licituds per participar en la Fira de Sant Jordi 2024

La sol·licitud es pot realitzar telemàticament des d’aquest dimecres, 20 de març, fins al 5 d’abril.

L’Ajuntament de Sitges prepara un any més l’organització de la tradicional fira de Sant Jordi. El 23 d’abril podran instal·lar-se parades de llibres i roses, de 10 a 20.30 h, al passeig de la Ribera (des de l’alçada del número 21 fins al número 70 del passeig -zona de terra-).

La convocatòria per participar-hi comença aquest dimecres (20 de març) i finalitza el 5 d’abril. Poden tramitar de manera telemàtica la sol·licitud a través de la seu electrònica de l’Ajuntament tant les empreses del sector (floristeries i quioscos de la vila) com  entitats socials o culturals amb seu a Sitges i empreses, que tot i no tenir domicili fiscal, tinguin activitat econòmica a la vila.

La participació a la fira comporta el pagament d’una taxa d’ocupació de la via pública, que té un import de 14,40€, a excepció dels centres escolars i les entitats sense afany de lucre inscrites en el registre d’entitats de la Generalitat de Catalunya o al registre de l’Ajuntament de Sitges, acreditades que tindran un permís totalment gratuït.

 

 

Per a més informació:

 

Consulteu les Bases:

https://tramits.sitges.cat/Ciutadania/DescarregarDocument.aspx?Codi=5NUCY1S888