Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Promoció econòmica

L’Ajuntament obre el termini per participar en la Fira de Sant Jordi 2023

Les sol·licituds es poden tramitar telemàticament, des d’aquest divendres 17 de març fins al 30 d’aquest mes.

La Diada de Sant Jordi se celebra el proper 23 d’abril i la regidoria de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Sitges ja prepara l’organització d’aquest esdeveniment per dinamitzar el comerç de proximitat amb la venda de llibres i roses a la tradicional fira, passeig de la Ribera. Fins al 30 de març, les empreses del sector (com floristeries i quioscos de la vila) i les entitats socials i culturals amb seu a Sitges, poden tramitar la sol·licitud per poder participar a la Fira, a la seu electrònica de l’Ajuntament , en l'enllaç següent: https://carpeta.sitges.cat/General/DetallTramit.aspx?IdTramit=629.

Les parades funcionaran de 10 a 20.30 h, des de l’alçada del número 21 al 70 del passeig (zona de terra). En aquest espai hi haurà la parada institucional amb autors que signaran els seus llibres i una parada de dinamització comercial amb activitats familiars, al costat de les parades de floristeries, llibreries,  quioscos, entitats i centres escolars.  

La participació a la fira comporta el pagament d’una taxa d’ocupació de la via pública que té un import de 14,40€, a excepció de les entitats sense afany de lucre, inscrites en el registre d’entitats de la Generalitat de Catalunya o al registre de l’Ajuntament de Sitges, acreditades, i també els centres escolars, que tindran un permís totalment gratuït.