Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Promoció econòmica

L’Ajuntament ofereix un curs d’aparadorisme al comerç local

Apardor decorat amb motius del Sitges - Festival Internacional de Cinema Fantàstic de Catalunya
Apardor decorat amb motius del Sitges - Festival Internacional de Cinema Fantàstic de Catalunya
Es tracta d’una formació online, que organitza la regidoria de Promoció Econòmica de l’Ajuntament, per donar més visibilitat als seus productes a peu de carrer i preparar la campanya de Nadal.

‘Sedueix la teva clientela amb un aparador brillant’ és el títol de la proposta formativa destinada als comerciants de la vila. Organitzada per la regidoria de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Sitges, el curs és gratuït i té com a objectiu donar una major visibilitat als productes dels establiments, alhora que s’aprèn a treure el màxim profit dels aparadors de cara a la campanya de Nadal.

El regidor de Promoció Econòmica, Guillem Escolà, creu que “el comerç local ha d’aportar una experiència i ha de potenciar les eines de què disposa i que no es poden trobar a internet”. En aquest sentit, el regidor remarca que “el curs d’aparadorisme serveix als establiments comercials per oferir i presentar els seus productes d’una forma atractiva i motivadora. L’aparador ha d’atraure la clientela”.

La formació s’estructura en quatre sessions que inclouen continguts relacionats amb la identificació de la situació de l’estat de l’establiment, com a punt de partida per trobar solucions mitjançant materials orgànics per fer un canvi de concepte. La part més pràctica inclou el disseny d’un espai d’aparador enlluernador per als vianants i la distribució de productes d’acord amb les prioritats de les vendes. 

El curs arriba en un moment de crisi sanitària, social i econòmica, però es proposa com una alternativa formativa que serveixi al sector per adquirir nous coneixements i experiència, que millorin la seva competitivitat i permetin una millor recuperació de cara al futur.

La jornades formatives s’impartiran els dies 3, 6, 10 i 13 de novembre, de les 14 a les 16 hores en format telemàtic. La inscripció és gratuïta i es pot formalitzar al següent enllaç:

https://www.sitges.cat/serveis/promocio-economica/comerc-1/copy3_of_formulari-inscripcio-tallers-formacio-empresa-2019