Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Promoció econòmica

L’Ajuntament ofereix una sessió informativa sobre els ajuts econòmics dedicats a l’emprenedoria i a l’ocupació

L’auditori del Miramar-Centre Cultural acollirà el pròxim dijous, 18 de juliol, una xerrada per resoldre dubtes i explicar els requisits i el procés per sol·licitar aquests ajuts tant per a la contractació com per a la creació d’empreses noves. La jornada, adreçada a empreses i persones autònomes, tindrà lloc de 8.30 a 10.30 h i és gratuïta.

La regidoria de Promoció Econòmica ofereix el 18 de juliol, una sessió informativa per explicar els dos ajuts econòmics per a empreses i persones autònomes dedicats a l’emprenedoria i també a l’ocupació. La xerrada tindrà lloc de 8.30 a 10.30 h a l’auditori del Miramar-Centre Cultural i permetrà tant resoldre dubtes com conèixer els requisits i el procés per presentar les sol·licituds. 

Les persones interessades que tinguin una empresa o siguin autònoms poden fer la inscripció a la sessió informativa a través d’aquest formulari que es troba a la pàgina web municipal (www.sitges.cat/ocupacio).  

 

AJUTS ECONÒMICS PER AL 2024 

L’Ajuntament de Sitges destina aquest 2024 un total de 116.562,12 euros a dos ajuts econòmics, dels quals 55.000 euros es destinaran per al foment de l’emprenedoria i la creació d’empreses noves 61.562,12 euros, per al foment de la contractació i la millora de l’ocupació. 

Les convocatòries dels dos ajuts econòmics estan obertes. El termini per presentar les sol·licituds a l’ajut a la contractació finalitzarà el 2 d’agost, mentre que per a l’ajut a la creació d’empreses acabarà el 26 de juliol.

 

   Ajuts econòmics 2024 

  • Per fomentar la contractació laboral i la millora de l’ocupació. Termini obert fins al 2 d'agost: tràmit
  • Per fomentar l’emprenedoria i la creació de noves empreses. Termini obert fins al 26 de juliol: tràmit