Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Promoció econòmica

L’Ajuntament organitza el taller ‘Com ser una persona venedora més efectiva’

La sessió tindrà lloc el 30 de maig de 8.30 a 10.30 h al Miramar-Centre Cultural en el marc del cicle Esmorzars d’empresa. Les persones emprenedores i empreses poden assistir-hi de manera lliure, tot i que han de fer una inscripció prèviament.

‘Com ser una persona venedora més efectiva’? Aquest és el proper taller que l’Ajuntament de Sitges organitza en el marc del cicle Esmorzars d’empresa amb l’objectiu de continuar la línia d’acompanyament per a persones emprenedores i empreses.

Es tracta d’un taller formatiu i gratuït que s’impartirà el 30 de maig de 8.30 a 10.30 h al Miramar-Centre Cultural. L’activitat s’adreça a persones que vulguin millorar les seves habilitats comercials. El taller és gratuït però cal fer la inscripció prèviament fins al 29 de maig i omplir el formulari que està a la pàgina web de l’Ajuntament Sitges.

La sessió, impartida pel formador Ramon Esteban, servirà per conèixer les característiques i les qualitats de les persones venedores, els tipus de clients que existeixen i com cal relacionar-se amb ells. L’activitat també permetrà mostrar com és l’anàlisi d’un procés de venda i quines són tècniques que s’utilitzen. Un cop acabat el taller hi haurà un torn de preguntes i networking.

 

Calendari: Taller formatiu ‘Com ser una persona venedora més efectiva’

Data: 30 de maig de 2023

Horari: 8.30 a 10.30 h

Lloc: Miramar-Centre Cultural (c/ Davallada, 12) 

Formulari d’inscripció

Activitat gratuïta

 

   Contingut:

  • Els aspectes fonamentals per vendre
  • Qualitats associades a tota persona venedora
  • Viabilitat i punt d'equilibri
  • KPI's a treballar i controlar
  • Tipus de clients i la nostra relació amb ells
  • Torn de preguntes
  • Cafè networking

 

Enllaç al formulari d’inscripció:

https://www.sitges.cat/serveis/promocio-economica/empresa/tallers-i-sessions-formatives-2022/tecniques-de-venda-i-atencio-al-client