Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Promoció econòmica

L’Ajuntament organitza una jornada per a empresaris i emprenedors en el marc del Festival Sitges Next

La regidoria de Promoció Econòmica organitza al Palau de Maricel una jornada gratuïta adreçada a empresaris i emprenedors l’11 de novembre, al Palau de Maricel, en el marc del Festival Sitges Next (10 i 11 de novembre)

El programa s’iniciarà amb la presentació de la jornada a càrrec del regidor de Promoció Econòmica i Ocupació, Guillem Escolà i el director del Festival Sitges Next, Xavier Duran. La sessió inclourà la ponència ‘La comunicació: el dopatge empresarial què ens cal per al 2023’ a  càrrec de Carles Ortet, vicedegà d'innovació del Col·legi del Màrqueting i director general de la reconeguda agència creativa Zoopa, i Dr. Who, un professional referent del sector, que es donarà a conèixer properament

Durant la jornada es resoldran les preguntes clau per dissenyar una comunicació que augmenti el valor i la salut de les empreses. Per fer-ho s’explicaran exemples concrets i contemporanis i també es resoldran els dubtes dels participants per fer front el 2023 en l’àmbit de la comunicació, el màrqueting i la publicitat. El format de la ponència serà de preguntes i respostes, amb torns d'intervencions per part dels assistents, per tal que la sessió sigui pràctica i útil.

Els assistents de la jornada podran accedir posteriorment a les ponències del Festival Sitges Next que es desenvolupen al Mercat Vell (prèvia inscripció al web del Festival).

El regidor de Promoció Econòmica, Guillem Escolà, destaca que “aquesta jornada per a empresaris i emprenedors, va orientada a ajudar a potenciar els negocis i les empreses amb una comunicació més eficient i efectiva, innovadora, per fer-los créixer i millorar, posant èmfasi en la importància del màrqueting i la publicitat dels negocis o productes”. Guillem Escolà afegeix que “aquesta jornada és en paral·lel al Festival d’Innovació Sitges Next al qual convidem a tots els empresaris a assistir on podran escoltar un gran ventall de conferenciants de gran prestigi en la comunicació i la publicitat”.

 

PROGRAMA JORNADA 11 DE NOVEMBRE

 

9 h Inici de la Jornada amb la presentació del director del Festival Sitges Next, Sr. Xavier Duran i el regidor de Promoció Econòmica i Ocupació, Sr. Guillem Escolà.

9.10 h Ponència La comunicació: el dopatge empresarial què ens cal per al 2023. A càrrec de Carles Ortet* i el Dr. Who**.

10.30 h Coffee Break / Networking

 

* CARLES ORTET: Vicedegà d'innovació del Col·legi del Màrqueting i director general de la reconeguda agència creativa Zoopa, Carles Ortet. Enginyer i veí i empresari del Garraf que prèviament va implantar la marca Hurley a Europa, va ser director Europeu de e-business a Nike a més de soci i director de Màrqueting a El Terrat.

** DR. WHO: Aquest professional sorpresa és un personatge molt sol·licitat en el sector que es revelarà properament.