Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Promoció econòmica

L’Ajuntament programa projeccions audiovisuals a la façana de la Casa de la Vila els dies 4 i 18 de desembre i 2 de gener

L’objectiu de la proposta com de la il·luminació nadalenca és contribuir a dinamitzar molt més l’activitat comercial i de restauració de la vila sobretot després dels efectes derivats de les restriccions i aturades a causa de la Covid-19.

La regidoria de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Sitges ha programat projeccions audiovisuals a la façana de la Casa de la Vila els dies 4 i 18 de desembre i,  el 2 de gener. El mapping es podrà veure de 18 a 20.30 h llums i en diferents sessions. En cadascuna es projectarà un vídeo nadalenc de 3 minuts i mig, que es repetirà cada 15 minuts.

El regidor de Promoció Econòmica, Guillem Escolà, destaca que “durant aquest Nadal oferim activitats diferents, més lúdiques i atractives per atraure a les sitgetanes i sitgetans, així com els visitants a gaudir dels nostres carrers per Nadal i a comprar en el comerç del nostre municipi. En aquesta línia s’emmarquen aquestes projeccions especials, que són una de les novetats de la programació per aquest Nadal”.

Més enllà dels dies concrets del mapping, la façana de la Casa de la vila també s’il·lumina amb un joc de llums dinàmics tots els dies des de les 18 fins a la mitjanit (24 hores) per crear més ambient nadalenc. 

El mapping i la il·luminació de la façana de la Casa de la Vila complementen els llums  de Nadal que hi ha distribuïts a diferents carrers de la vila.

L’Ajuntament de Sitges impulsa la campanya ‘Sitges, el Nadal que et mereixes’ amb un ampli programa de propostes pensades per a totes les edats.

 

CALENDARI

Projeccions especials a la façana de l’Ajuntament- mapping

Espectacle de llum i música

 

  • 4 desembre de 18 a 20.30 h
  • 18 desembre de 18 a 20.30 h
  • 2 gener de 18 a 20.30 h

 

 

Façana de l’Ajuntament il·luminada

Cada dia

De 18 a 24 h

 

 

   

 

Galeria d'Imatges