Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Promoció econòmica

L’Ajuntament reforça el servei d’orientació i d’ajuda a emprenedors en la preparació de projectes

El servei, ubicat al CIES Nivell 10, s’adreça a empresaris interessats en elaborar un projecte de negoci, així com els plans de viabilitat i econòmic-financer. El servei s’ha reforçat amb la voluntat de resoldre dubtes al voltant de la pròxima concessió d’explotació dels serveis a les platges de Sitges. Impulsat per l’Ajuntament i amb la col·laboració de la Mancomunitat Penedès Garraf, el servei funciona durant tot l’any dos dies la setmana.

Les persones emprenedores interessades en crear un nou negoci disposen d’un servei d’assessorament públic i gratuït al Centre d’Iniciatives Econòmiques Nivell 10. El servei, impulsat per la Regidoria de Promoció Econòmica i el suport de la Mancomunitat Penedès – Garraf, ofereix acompanyament tècnic i professional per a l’elaboració de projectes de negocis, així com per a la preparació dels plans de viabilitat econòmica.

El servei funciona dos dies a la setmana durant tot l’any i, donat la proximitat del concurs públic per optar a l’explotació dels serveis a les platges, s’ha reforçat per resoldre dubtes al voltant de les línies de treball d’aquesta concessió.

El regidor de Platges i Promoció Econòmica, Guillem Escolà, considera que “és fonamental que estem al costat dels emprenedors en el moment de preparar les seves sol·licituds, resoldre dubtes i aportar el màxim grau d’informació possible perquè el procediment administratiu sigui el més àgil possible”.

Els encarregats d’acompanyar els emprenedors en la preparació de la documentació i en l’elaboració del pla de viabilitat econòmica són professionals tècnics. El servei funciona, amb cita prèvia, els dilluns i dimecres de les 8 a les 14 hores, al Centre d’Iniciatives Econòmiques Nivell 10.