Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Promoció econòmica

L’Alcalde inaugura les Jornades d’Enoturisme a Sitges

La Fundació FIVIN organitza les jornades amb l’objectiu de convertir Barcelona en un referent en el món del vi, del cava i la gastronomia

Sitges ha acollit aquest dijous les jornades d'enoturisme que de la mà de la fundació FIVIN convidaven a reflexionar sobre el posicionament de Barcelona com espai de referència en el sector vi i del cava. El coordinador de l'àrea de desenvolupament econòmic de la Diputació de Barcelona, Alejo Trullàs, el secretari general de la Fundació FIVIN, Domingo Valiente, i l'Alcalde de Sitges, Miquel Forns, van inaugurar la trobada que va reunir professionals del sector de la gastronomia i el vi.

Durant la seva intervenció, l'Alcalde va explicar que “des de l'Ajuntament sempre hem cregut que junt amb els sector privat cal anar més enllà i ampliar l'oferta de Sitges, de cultura i oci, amb altres actius i atractius pel nostre visitants”. En aquest sentit, Miquel Forns va destacar la primera edició de la Setmana de la Malvasia que acolliran una quinzena d'establiments de Sitges del 3 al 9 de desembre. El Gremi d'Hostaleria i l'Hospital de Sant Joan van presentar aquesta setmana la iniciativa amb l'objectiu de promocionar els productes elaborats al celler de l'Hospital.

Les Jornades, organitzades per la Fundació FIVIN (Fundació per a la Investigació del Vi i la Nutrició), volen posicionar la capital catalana com a escenari  únic i global de referència  del sector del vi i el cava, com a estàndard de la cultura vinícola i mediterrània i un dels principals motors econòmics del territori català.