Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Promoció econòmica

L’App ‘Compra a Sitges’ ja té 1.535  descàrregues

L’Ajuntament de Sitges ha entregat fins ara més de 800 xecs regal de 20 euros cadascun a les persones que s’han descarregat l’aplicació i han fet una compra per un import de 40 euros. Les persones que vulguin optar a aquesta promoció ho poden fer fins a finals del mes de desembre. L’APP compta amb 71 botigues adherides.

L’App 'Compra a Sitges' ja registra 1.535 descàrregues des del seu llançament, el 20 de setembre passat. Per promoure l’entrada en funcionament de l’aplicació, la regidoria de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Sitges distribueix fins a finals de desembre 3.000 xecs regal valorats en 20 euros casdascun entre les persones que es descarreguen aquesta APP gratuïta i que realitzen una compra mínima de 40 euros. Fins ara s’han entregat 807 xecs regal i hi ha 71 botigues adherides a l’App.

‘Compra a Sitges’ és una eina pràctica que l’Ajuntament ha posat en marxa en el marc  de la campanya ‘Sitges, comerç que inspira’, amb la col·laboració de l’associació Sitges Comerç, per tal de potenciar el comerç local i fidelitzar la clientela, a través d’avantatges i descomptes.

El regidor de Promoció Econòmica, Guillem Escolà, recorda que “una de les principals ínies de treball de la regidoria és la de promoure el comerç de proximitat. Per això vam decidir apostar per una APP des d’on els comerços poguessin promocionar-se conjuntament, difondre l’oferta comercial de la vila des d’una única plataforma i alhora oferir avantatges per a la clientela. Per tal de posar-la en marxa, vam fer una licitació pública on es va presentar únicament l’associació Sitges Comerç i aquesta és l’encarregada de gestionar-la”. El regidor anima a tothom “a descarregar-se l’aplicació i a adquirir les compres al comerç sitgetà”. Durant el primer any de funcionament de l’APP, l’Ajuntament de Sitges assumeix els costos per ajudar en el procés d’implantació.

Els comerciants que vulguin adherir-s’hi poden enviar un e-mail a l’associació Sitges Comerç a hola@sitgescomerc.cat.

 

APP Compra a Sitges disponible a :

iOS: http://ow.ly/MO4550GdvMN  // Android:http://ow.ly/5oN550GdvMM