Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Promoció econòmica

L’App ‘Compra a Sitges’ ja té 587 descàrregues

L’Ajuntament de Sitges ha distribuït, en les dues primeres setmanes des del llançament de l’applicació, 1.200 euros en xecs regal de 20 euros per gastar als 55 comerços adherits fins al moment.

L’App ‘Compra a Sitges’ ja acumula 587 descàrregues en només tres setmanes des de la seva entrada en funcionament el 20 de setembre. La regidoria de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Sitges ha llançat aquesta aplicació, gratuïta i disponible tant per al sistema operatiu iOs d’Apple com per a Android, i acompanya el llançament amb la distribució de 3.000 xecs regal, valorats en 20 euros cadascun, entre les primeres persones que la descarreguin i facin una compra superior a 40 euros. Fins ara ja s’han distribuït 1.200 euros i s’hi han adherit 52 comerços.

Es tracta d’una eina pràctica i fàcil d’utilitzar que permet promocionar els establiments adherits a l’aplicació, amb la finalitat d’augmentar el nombre de visites i fidelitzar la clientela, a través d’avantatges i descomptes. L’acció forma part de la campanya ‘Deixa’t inspirar’ per potenciar el comerç local. Amb l’objectiu d’incentivar encara més l’aplicació ‘Compra a Sitges’, l’Ajuntament ha publicat una vídeo càpsula nova, protagonitzada per Les Veïnes, juntament amb la col·laboració de Joan Roca, que explica el funcionament de l’aplicació.

El regidor de Promoció econòmica, Guillem Escolà, creu que “l’aplicació és una eina per ajudar els comerços sitgetans a estar propers al seu públic” i assegura que “l’acollida està sent molt bona, tant per part de la clientela com dels comerços, que poden fer arribar més directament les seves ofertes”.

‘Compra a Sitges’ està al servei de tots els comerços de Sitges interessats en participar i fomentar el teixit comercial de la Vila, siguin o no associats a Sitges Comerç. L’adhesió és gratuïta durant la campanya, que dura un any, ja que la regidoria de Promoció Econòmica assumeix els costos.

L’aplicació té també una funcionalitat d’aparador virtual, ja que els comerços podran fer servir aquest suport per promocionar ofertes i avantatges. Els comerciants que vulguin adherir-s’hi poden enviar un e-mail a l’associació Sitges Comerç, encarregada de la gestió de l’app, a hola@sitgescomerc.cat.

APP Compra a Sitges disponible a : 

iOS: http://ow.ly/MO4550GdvMN

Android:http://ow.ly/5oN550GdvMM