Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Promoció econòmica

L’App Compra a Sitges aglutina establiments de restauració i comerç de la vila

L’aplicació és gratuïta i permet comprar tants al sector de la restauració (bars, cafeteries i establiments d’oci nocturn) com als comerços.  La regidoria de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Sitges distribueix fins a finals de desembre 3.000 xecs regal valorats en 20 euros cadascun entre les persones que es descarreguin aquesta APP gratuïta amb una compra mínima de 40 euros.

La regidoria de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Sitges impulsa l’App Compra a Sitges, una aplicació oberta tant al sector de l’hostaleria (bars, restaurants i establiments d’oci nocturn) com al comerç. L’aplicació compta ja 2.023 descàrregues des del seu llançament el 20 de setembre passat i té per objectiu promoure conjuntament l’oferta comercial i de restauració de la vila des d’una única plataforma i oferir avantatges per a la clientela.

La regidoria de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Sitges distribueix fins a finals de desembre 3.000 xecs regal valorats en 20 euros cadascun entre les persones que es descarreguin aquesta APP gratuïta i que realitzen una compra mínima de 40 euros. Fins ara s’han entregat 1.171 xecs regal i hi ha 72 botigues adherides a l’App.

El regidor de Promoció Econòmica, Guillem Escolà, explica que “l’App Compra Sitges integra el sector comercial i de restauració per contribuir a dinamitzar l’economia de la vila. Tenim clar que quants més establiments i més sectors, s'adhereixin a l'aplicació es podrà oferir una més amplia oferta de promocions, de serveis, de productes donant més valor a l’App".

‘Compra a Sitges’ és una eina pràctica i senzilla que l’Ajuntament ha posat en marxa en el marc  de la campanya ‘Sitges, comerç que inspira’, amb la col·laboració de l’associació Sitges Comerç, per tal de potenciar el comerç local i fidelitzar la clientela, a través d’avantatges i descomptes.

Durant el primer any de funcionament de l’APP, l’Ajuntament de Sitges assumeix els costos per ajudar en el procés d’implantació.

Els comerciants que vulguin adherir-s’hi poden enviar un e-mail a l’associació Sitges Comerç a hola@sitgescomerc.cat.

 

APP Compra a Sitges

Disponible a :

iOS: http://ow.ly/MO4550GdvMN  

Android:http://ow.ly/5oN550GdvMM