Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Promoció econòmica

L’exposició itinerant ‘Lidera el teu consum’ s’instal·larà al Mercat Municipal de Sitges

La mostra modular sobre el consum responsable es podrà visitar del 5 al 18 de setembre a les instal·lacions d’aquest equipament municipal.

L’exposició itinerant ‘Lidera el teu consum. Ciutadà actiu, consumidor responsable’ aterrarà del 5 al 18 de setembre al Mercat Municipal de Sitges. La mostra pretén donar a conèixer els drets de les persones consumidores i alhora proporcionar la informació i les eines necessàries per a consumir responsablement. També es divulga la importància tant de tenir en compte la lletra petita a l’hora de contractar serveis, com de fixar-se en l’etiqueta, conservar els comprovants de compra i els documents de garantia per evitar que es vulnerin els drets de les persones consumidores.

Aquesta exposició posa de manifest també l’aposta pel consum responsable tenint en compte criteris com la sostenibilitat i prioritzar la compra dels productes del territori, tenir en compte consells per disminuir la despesa energètica, entre d’altres.

La mostra estarà instal·lada al Mercat Municipal fins al 18 de setembre i es podrà visitar de dilluns a dissabte de 8.30 a 14 h i divendres de 17.30 a 20.30 hores. 

 

Exposició itinerant Lidera el teu consum  

Dates: del 5 al 18 de setembre de 2023

Horari:

  • dilluns a dissabte de 8.30 a 14 h
  • divendres de 17.30 a 20.30 h