Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Promoció econòmica

L’OMIC impulsa una campanya informativa sobre consum per als paradistes del Mercat Municipal

La iniciativa es divideix en dues actuacions: una xerrada per informar sobre els requisits mínims de la normativa de consum (13 de setembre) i una visita de tècnics de la Diputació de Barcelona a les 27 parades (els dies 27 i 28 de setembre) per informar-los del nivell d’adequació i compliment de la normativa de consum de la parada en concret.

La regidoria de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Sitges vol adequar al màxim el Mercat Municipal a la normativa de consum. Amb aquest objectiu, i a través de la seva Oficina Municipal d’Informació al Consumidor (OMIC), el consistori juntament amb la Diputació de Barcelona durà a terme aquest mes de setembre una campanya informativa en matèria de consum adreçada a les i els paradistes del Mercat Municipal perquè coneguin els requisits mínims i les obligacions en aquest àmbit.

La iniciativa es dividirà en dues actuacions diferenciades: la primera fase serà una xerrada gratuïta que tindrà lloc el 13 de setembre a les 14.30 h a l’Aula Gastronòmica del Mercat Municipal, en la qual durant una hora tècnics de l’Àrea de Consum de la Diputació de Barcelona informaran dels requisits bàsics de la normativa de consum en el marc de les relacions amb les persones consumidores. Entre altres aspectes, es tractarà la importància que els establiments mostrin els horaris i el preu de venda al públic, que hi hagi la verificació de balances, i l’etiquetatge de productes. També s’explicarà que els i les paradistes han de facilitar els tiquets i les factures als clients, com a comprovants de venda, entre d’altres. Durant la xerrada les persones assistents també podran fer preguntes per aclarir dubtes.  

La segona fase, que es farà els dies els dies 27 i 28 de setembre, consistirà en visites dels tècnics de la Diputació de Barcelona a les 27 parades actives, que té actualment Mercat Municipal de Sitges, per verificar i informar-los del nivell d’adequació i compliment de la normativa de consum de la parada en concret. Aquesta actuació tindrà només caràcter informatiu i es realitzarà durant l’horari del Mercat Municipal.  

 

Xerrada de la campanya informativa ‘Requisits mínims en matèria de Consum’

Data: 13 de setembre de 2023

Horari: 14:30 h

Lloc: Aula Gastronòmica del Mercat Municipal de Sitges

Adreçada: als i les paradistes del Mercat Municipal de Sitges

Activitat gratuïta

 

Galeria d'Imatges