Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Promoció econòmica

La Big Band de l’EMMAS i la formació Goodtime, al SitgesGreenSound

La Big Band, formada el 2006, amb repertori de Herbir Hanckok o Norah Jones, i Goodtime, que es mou entre el soul, el jazz, i altres, són la doble proposta per aquest dissabte.

El SitgesGreenSoud presenta sessió doble de concerts amb entrada gratuïta aquest dissabte amb la Big Band de l'Escola Municipal de Música Montserrat Almirall de Sitges i la formació Goodtime

La Big Band de l'EMMAS, una formació instrumental amb una ampla varietat sonora, actuarà per segon any consecutiu, després de l'èxit d'edició passada. Amb la premissa d'aprendre de les grans big bands i conèixer aquesta música, la Big Band de Emmmas es va formar a l'estiu del 2009 i fins ara ha anat evolucionant fins a tenir un repertori variat amb temes com Chamaleon de Herbie Hanckock, Splanky de Count Basie, Don't Know why' de Norah Jones, o String of pearls de Glen Miller, entre d'altres. El concert serà a les 20.00 hores.

Goodtime, en canvi, és un grup que es mou entre el soul, el jazz, el funk i el blues, oferint una versió personal i característica. Aquests estils es fusionen amb la suficient llibertat com per tenir un repertori amb varietat de gèneres per a tots els gustos, passant per emotives cançons fins als ritmes més moguts; un espectacle garantit. L'actuació començarà a partir de les 23.30 hores.