Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Promoció econòmica

La doble sessió dels dissabtes del SitgesGreenSound comença amb força

La banda de Sitges Big Band Emmmas i el grup Goodtime van aconseguir que la primera sessió doble dels dissabtes del SitgesGreenSound al Port de Sitges-Aiguadolç arrenqués superant les expectatives d’organització.

Repetint l'èxit de l'any passat, Big Band Emmmas va omplir la zonaGreenSound durant la sessió de les 20h, i posteriorment Goodtime va aconseguir atraure l'atenció de molts dels visitants que s'apropaven a sopar al port, amenitzant així les nits d'estiu d'Aiguadolç.

El proper dissabte 7 de juliol el SitgesGreenSound torna a oferir una sessió doble de concerts de la millor qualitat. A les 20h Apple Time repeteix per segon any consecutiu, després de l'èxit de l'anterior edició (l'any passat amb el nom de Jazzinger Z). Enguany ofereix un nou repertori però sense perdre el seu estil i identitat. Swing, Blues, Bossanova i grans èxits del Pop adaptats a un estil propi i amb uns arranjaments molt acurats que faran gaudir tothom d'una bona estona de la millor música en directe.

A les 23:30h del mateix dissabte 7 de juliol, el festival continuarà amb Carlos Gutiérrez, que es presenta al SitgesGreenSound per primera vegada. Amb una llarga trajectòria en l'àmbit del rock'n'roll i acompanyat pel seu germà, Gutiérrez presenta un repertori de temes senzills i directes, que guiaran a l'inquiet espectador cap a un punt de trobada entre la melancolia, l'eufòria i l'esperança. Un conjunt de música i sentiments que no deixarà indiferent a ningú que s'apropi al Port de Sitges. Com sempre l'entrada és gratuïta, per a més informació www.fundacioportdesitges.com .