Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Promoció econòmica

La essència del folk irlandès al SitgesGreenSound

En el seu terecer concert, el festival de música SitgesGreenSound que es celebra al Port de Sitges Aiguadolç aquest dissabte 26 de Maig a les 20:00h, presenta The Coficks Rovers.

Els cinc components dels The Coficks Rovers també interpreten rock dels 50s amb les millors cançons de celebritats com Elvis Presley o Chuck Berry entre d'altres. Musicalment els Coficks tenen com a tret distintiu el violí, el qual inclouen en moltes versions originals que originalment no tenen aquest instrument, per tal de donar-li un toc personal. A part de un fantàstic repertori musical el grup català acostuma a oferir un bon espectacle a l'escenari, animant el públic en tot moment de les més diverses maneres, com per exemple en ocasions fent us del seu piano pirotècnic.

Tota una garantia de bona música i espectacle en el millor marc possible amb l'arribada del bon temps, tot això amb entrada gratuïta i vora el mar al Port de Sitges Aiguadolç. Per a més informació  consultar la web www.fundacioportdesitges.com.