Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Promoció econòmica

La Fragata acull el Mercat de Disseny de Sitges

El Mercat acull la participació de 73 dissenyadors de roba, accessoris, complements i objectes. També hi ha decoradors i creadors que utilitzen tan sols materials reciclats per a les seves peces.

El Mercat de Disseny de Sitges ha tornat a Sitges aquest cap de setmana. En aquesta edició participen el públic pot gaudir d'una amplia oferta a través dels 73 dissenyadors de roba,  accessoris, complements i objectes. També hi ha decoradors, creadors que utilitzen tan sols materials reciclats per a les seves peces, interioristes i il·lustradors.
La proposta es complementa amb 14 parades  d'alimentació de productes d'elaboració pròpia i un programa d'activitats adreçats als infants, al llarg del cap de setmana. L'objectiu d'aquesta iniciativa és el de promoure diferents disciplines artístiques i acostar-les a la ciutadania.

La fira és oberta tan dissabte com diumenge ininterrompudament de 9.30 h. a 22.00 h. L'organització del Mercat de Disseny va a càrrec de l'empresa Ideaslocus i compta amb la col·laboració de l'Ajuntament de Sitges, l'Agència de Promoció Turisme de Sitges i Hydramedia.