Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Promoció econòmica

La regidoria de Promoció Econòmica impulsa novament el cicle ‘Esmorzars d’empresa’

La primera sessió informativa dedicada a la reforma del règim d’autònoms 2023 tindrà lloc el 7 de març, i la segona jornada sobre els ajuts i les subvencions per a les empreses serà el 14 de març.  Les dues propostes tindran lloc de 8.30 a 10.30 h a l’auditori del Miramar-Centre Cultural. L’activitat és gratuïta però cal fer una inscripció prèvia.

La regidoria de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Sitges programa novament el cicle “Esmorzars d’empresa” per promoure l’intercanvi d’idees i experiències sobre temes d’interès general. Alhora aquesta iniciativa permet també generar xarxa entre empresaris i persones emprenedores del teixit local.

La programació inclourà al llarg de l’any xerrades informatives sobre la reforma del règim d’autònoms 2023; els ajuts i les subvencions per a les empreses, i alhora, el Kit digital; el nou sistema de cotitzacions per Autònoms 2023; el pas del màrqueting al neuromàrqueting i, també, el finançament de les activitats culturals i els avantatges fiscals, entre d’altres.

El cicle “Esmorzars d’empresa” començarà el 7 de març amb una jornada informativa sobre la reforma del règim d’autònoms 2023. Durant la sessió, que s’adreça a empreses, s’explicarà de manera pràctica els canvis que presenta la nova normativa que s’aplica des del gener passat, s’explicarà el funcionament del nou sistema de cotització per als autònoms, les noves taules de cotitzacions, la tarifa plana i quines implicacions pot tenir en els negocis, entre d’altres. L’acte tindrà lloc de 8.30 a 10.30 h a l’auditori del Miramar-Centre Cultural.

La segona jornada del cicle Esmorzars d’empresa serà el 14 de març per tractar dels ajuts i les subvencions per a les empreses i també es presentarà el programa del Kit digital. Des de les 8.30 fins a les 11 es comentaran les ajudes municipals per a la creació d’empreses i la contractació laboral, entre altres temes.

L’activitat és gratuïta però per assistir-hi cal fer la inscripció prèvia a través d’un formulari del portal municipal. Per assistir a la primera jornada del cicle Esmorzars d’empresa cal emplenar aquest Formulari d’inscripció -primera sessió dels “Esmorzars d’empresa” i per a la segona jornada cal omplir el Formulari d’inscripció segona sessió dels “Esmorzars d’Empresa”.

 

CALENDARI DEL CICLE “ESMORZARS D’EMPRESA 2023”

Miramar-Centre Cultural

 • 7 de Març  -   ESMORZAR D’EMPRESA. El nou sistema de cotitzacions per a Autònoms 2023  - ponent  Leonor Girón – Mancomunitat Penedès-Garraf

 

 • 14 de Març – ESMORZAR D’EMPRESA. Ajuts i subvencions a les empreses. El Kit digital – ponents Francesc Niubó i Esteve Miró de la regidoria de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Sitges i  William Sabin-Cambra de Comerç

 

 • 9 de maig -   ESMORZAR D’EMPRESA. Del màrqueting al neuromàrqueting – ponent Gloria Garcia - Mancomunitat Penedès-Garraf

 

 • MAIG – ESMORZAR D’EMPRESA. Finançament de les activitats culturals. Avantatges fiscals  - (data per concretar)

           

 

ESMORZAR D’EMPRESA- Reforma del règim d’autònoms  

Data: 7 de març de 2023

Hora: de 8:30 a 10:30 h

Lloc de realització: Auditori Miramar-Centre Cultural (C/ de la Davallada, 12)

 

    Programa:

 

 • 8.30 h Benvinguda a càrrec del regidor de Promoció Econòmica, Guillem Escolà

 

 • 8-35 – 10.15 h Jornada informativa per a autònoms respecte als canvis que introdueix la nova reforma a càrrec de Leonor Girón, tècnica del Servei d’Iniciatives Econòmiques de la Mancomunitat del Penedès-Garraf.

 

Contingut

 • Funcionament del nou sistema de cotització
 • Les noves taules de cotitzacions
 • La Tarifa Plana
 • Quines implicacions pot tenir en el meu negoci

 

 • 10.20 h Torn de preguntes
 • 10.30 h Coffee break i Networking entre les empreses participants

 

> Formulari d’inscripció -primera sessió dels “Esmorzars d’empresa” 

 

ESMORZAR D'EMPRESA-Ajuts i subvencions per a les empreses. El Kit digital

Data: 14 de març de 2023

Hora: de 8:30 a 11:00 h

Lloc: Auditori Miramar-Centre Cultural, C/ de la Davallada, 12, Sitges

 

Contingut:

 • Ajuts municipals de l'Ajuntament de Sitges: creació empreses i contractació laboral
 • Ajuts/subvencions d'altres administracions
 • La presentació del programa "El Kit digital"
 • Consultes amb els agents digitalitzadors de la comarca
 • Consultes
 • Cafè networking

Formulari d’inscripció segona sessió dels “Esmorzars d’Empresa”

 

 

Més informació al Centre d’Iniciatives Econòmiques de Sitges (CIES) Nivell 10: