Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Promoció econòmica

La regidoria de Promoció Econòmica ofereix una nova jornada informativa per a empreses i emprenedors

En el marc del cicle ‘Esmorzars d’Empresa, l’Ajuntament organitza una nova sessió informativa el 13 de setembre sobre tècniques de venda i atenció al client. La jornada s’impartirà de 8.30 a 10.30 h a l’auditori del Miramar-Centre Cultural. L’activitat és gratuïta però cal fer una inscripció prèvia.

La regidoria de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Sitges programa per al 13 de setembre una jornada informativa sobre tècniques de venda i atenció al client. La sessió, que s’adreça tant a empreses com a emprenedors, tindrà lloc de 8.30 a 10.30 h a l’auditori del Miramar-Centre Cultural.

El programa de la jornada informativa començarà a les 8.30 h de la mà de Glòria Garcia Prieto, experta en assessorament a empreses i emprenedors del Servei d’Iniciatives Econòmiques de la Mancomunitat Penedès Garraf. Durant la jornada s’explicaran quines són les tècniques de venda més efectives, com ha de ser l’atenció al client adequada, què volen els clients i quina és la tipologia de la clientela. A les 10.15 h començarà un torn de preguntes i un quart d’hora més tard tindrà lloc el networking entre les persones participants.

L’activitat és gratuïta però per assistir-hi cal fer la inscripció en aquest formulari fins al 8 de setembre. Per poder consultar dubtes o més informació es pot contactar amb el Centre d’Iniciatives Econòmiques de Sitges (CIES) Nivell 10 a través del telèfon 93 894 40 61 o l’e-mail serveisempresa@sitges.cat.

 

Jornada informativa Tècniques de venda i atenció al client

Data: 13 de setembre de 2022

Hora: de 8:30 a 10:30 h

Lloc de realització: Auditori Miramar-Centre Cultural (C/ de la Davallada, 12)

 

    Programa:

  • 8.30 h Benvinguda a càrrec de la cap de Promoció Econòmica, Maite Pascual

 

  • 8.30 – 10.15 h Xerrada col·lectiva per a empreses i emprenedors respecte a tècniques de venda i atenció al client, a càrrec de Glòria Garcia Prieto, experta en assessorament a empreses i emprenedors del Servei d’Iniciatives    Econòmiques de la Mancomunitat Penedès Garraf.
  • 10.15: Torn de preguntes
  • 10.30: Coffee break i Networking entre les empreses i emprenedors participants

 

 

Més informació a Centre d’Iniciatives Econòmiques de Sitges (CIES) Nivell 10:

  • Telèfon: 93 894 40 61
  • E-mail: serveisempresa@sitges.cat