Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Promoció econòmica

La regidoria de Promoció Econòmica ofereix una segona jornada informativa telemàtica sobre el Marketplace per fomentar la digitalització del comerç de proximitat

La nova jornada informativa telemàtica s’organitzarà el 3 de desembre a les 14 h telemàtica dedicada a aquesta plataforma per vendre online els productes del comerç de proximitat. Els comerços interessats a formar part del Marketplace associatiu català, rebran gratuïtament quatre sessions formatives online els dies 9, 10, 11 i 14 de desembre per mostrar el funcionament de la plataforma Cliccat.cat.

L’Ajuntament de Sitges organitzarà aquest dijous, 3 de desembre a les 14 h una nova jornada informativa, en format telemàtic, per explicar el funcionament i els avantatges del Marketplace associatiu català amb l’objectiu d’impulsar la venda online de productes i serveis / experiències per promoure el consum de proximitat d’una forma transversal i còmode. La xerrada s’adreça als representants dels establiments de Sitges (comerços, serveis, artesania, hostaleria i restauració) i pretén donar a conèixer aquesta plataforma digital, considerada un gran aparador comercial a la xarxa que s’impulsa des de més de 50 associacions de comerciants de Catalunya, entre les quals hi ha l’associació Sitges Comerç.

Per assistir a la jornada cal fer una reserva prèvia a través del formulari que es trobarà a la pàgina web https://www.sitges.cat/serveis/promocio-economica/comerc-1 o bé clicar en aquest enllaç directe per fer les inscripcions

Durant la xerrada, l’expert en noves tecnologies, Marc Macià, explicarà què és un Marketplace i quins avantatges aporta al comerç local, mentre que el president de l’associació de Professionals dels Eixos Urbans de Catalunya (PEUC), Jesús Carballo, presentarà la plataforma de Marketplace català: el projecte Cliccat.cat per fer vendes online.

Després de la jornada informativa, els professionals del comerç i del sector de la restauració interessat a participar en el marketplace rebran una formació específica i gratuïta sobre com utilitzar la plataforma cliccat.cat (el Marketplace associatiu català). El curs s’impartirà els dies 9, 10, 11 i 14 de desembre i inclourà quatre sessions d’una hora i mitja de durada. Els comerciants interessats en comptar amb aquesta eina també tindran amb assessorament per posar en marxa la botiga a la nova plataforma i pujar-hi els productes.  

El Marketplace es posarà en marxa de manera oficial al mes de gener del 2021 per potenciar el comerç de proximitat mitjançant la plataforma Cliccat.cat.

 

Calendari:

  • Nova jornada informativa online sobre què és un marketplace. Avantatges per al comerç de proximitat

Data: 3 de desembre a les 14 h 

Dirigida a establiments de Sitges (comerços, serveis, artesania, hostaleria i restauració.

Confirmació prèvia: inscripcions

 

 

Programa: 

14:00h Benvinguda de part del Regidor de Promoció Econòmica, Guillem Escolà. 

14:10h Què és un Marketplace i quins avantatges aporta al comerç local. A càrrec de Marc Macià, expert en noves tecnologies.  

14:20h Presentació d’una plataforma de Marketplace – Cliccat.cat. Ponent Jesús Carballo, President de l’associació de Professionals dels Eixos urbans de Catalunya (PEUC) 

14:40h Col·loqui. Precs i preguntes. 

15:00h Tancament de la jornada a càrrec del Regidor de Promoció Econòmica.

 

Sessions informatives específiques de la plataforma online

  • Sessions formatives específiques de la plataforma online

           9, 10, 11 i 14 de desembre