Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Promoció econòmica

La regidoria de Promoció Econòmica ofereix una tercera jornada informativa telemàtica sobre el Marketplace per fomentar la digitalització del comerç de proximitat

La nova jornada informativa telemàtica s’organitzarà el 18 de gener a les 14 h i explicarà els avantatges d’aquesta plataforma per vendre online els productes del comerç de proximitat. Els comerços adherits al Marketplace associatiu català, rebran gratuïtament quatre sessions formatives online sobre el funcionament de la de la plataforma Cliccat.cat els dies 26 i 28 de gener i també 1, i 3 de febrer.

L’Ajuntament de Sitges organitzarà el proper dilluns 18 de gener a les 14 h una nova jornada informativa, en format telemàtic, per explicar el funcionament i els avantatges del Marketplace associatiu català amb l’objectiu d’impulsar la venda online de productes i serveis o experiències per promoure el consum de proximitat d’una forma transversal i còmode. La xerrada s’adreça als representants dels establiments de Sitges (comerços, serveis, artesania, hostaleria i restauració) i pretén donar a conèixer aquesta plataforma digital, considerada un gran aparador comercial a la xarxa que s’impulsa des de més de 50 associacions de comerciants de Catalunya, entre les quals hi ha l’associació Sitges Comerç.

Per assistir-hi cal fer una reserva prèvia a través del formulari que es trobarà a la pàgina web https://www.sitges.cat/serveis/promocio-economica/comerc-1 o bé clicar en aquest enllaç directe per fer les inscripcions.

Durant la xerrada, l’expert en noves tecnologies, Marc Macià, explicarà què és un Marketplace i quins avantatges aporta al comerç local, mentre que el president de l’associació de Professionals dels Eixos Urbans de Catalunya (PEUC), Jesús Carballo, presentarà la plataforma de Marketplace català: el projecte Cliccat.cat per fer vendes online.

Després de la jornada informativa, els dies 26 i 28 de gener i també 1, i 3 de febrer els professionals adherits al marketplace rebran un curs específic gratuït que està subvencionat per la regidoria de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Sitges. Aquesta formació permetrà aprendre el funcionament de la plataforma Cliccat.cat (el Marketplace associatiu català) i també la gestió i actualització de productes.

 

JORNADA INFORMATIVA ONLINE

Què és un Marketplace? Avantatges per al comerç de proximitat   

18 de gener, a les 14 h

Dirigida a establiments de Sitges (comerços, serveis, artesania, hostaleria i restauració.

Confirmació prèvia: Formulari d'Inscripcions

 

Programa: 

 

  • 14h Benvinguda de part del Regidor de Promoció Econòmica, Guillem Escolà. 
  • 14.10h Què és un Marketplace i quins avantatges aporta al comerç local. A càrrec de Marc Macià, expert en noves tecnologies.  
  • 14.20h Presentació d’una plataforma de Marketplace – Cliccat.cat. Ponent Jesús Carballo, President de l’associació de Professionals dels Eixos urbans de Catalunya(PEUC) 
  • 14.40h Col·loqui. Precs i preguntes. 
  • 15h Tancament de la jornada a càrrec del Regidor de Promoció Econòmica.