Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Promoció econòmica

Maridatge de productes del Celler de l’Hospital en bars i restaurants a la 1a Setmana de la Malvasia de Sitges

Una quinzena de bars i restaurants de Sitges oferiran del 3 al 9 de desembre productes de l’Hospital a les seves tapes i menús que inclouran plats cuinats amb Malvasia dolça o seca o acompanyats de Blanc Subur 2012.

La primera edició de la Setmana de la Malvasia de Sitges arrencarà el proper 3 de desembre, i fins al dia 9, amb l'oferiment en una quinzena de bars i restaurants de Sitges de tapes i menús elaborats i/o acompanyats de productes del celler de l'Hospital Sant Joan Baptista.

Restaurants com La Nansa, La Salseta, Pic Nic, Iris Gallery, El Mascarón i Xampú Xampany maridaran els seus plats amb Blanc Subur, Malvasia Dolça i Seca o l'escumós Monembasia. Els establiments elaboraran menús especials per a l'ocasió, que s'acompanyaran dels productes del celler de l'Hospital i que inclouran plats cuinats amb malvasia dolça o seca.

Altres establiments com La Kassoleta, Sports Bar, El Cable, Roy, Pic Nic, Eguzki, Taberna Guria, L'Avinyet i Cañateca Prado, oferiran tapes elaborades expressament per a l'ocasió, acompanyades de copes de Blanc Subur 2012 per un mòdic preu.

El Gremi d'Hostaleria de Sitges s'afegeix així als actes de commemoració del centenari de l'Hospital Sant Joan Baptista, que ja ha superat l'equador de les celebracions.

L'acte de presentació de la 1a Setmana de la Malvasia de Sitges tindrà lloc a l'Hospital, un acte públic en que es presentarà també el vi novell del Celler, el Blanc Subur 2012. Serà dimecres 28 de novembre, a les 12.00 hores. Imatge de la 1a Setmana de la Malvasia de Sitges


Imatge de la Setmana de la Malvasia de Sitges