Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Promoció econòmica

Més de 150 persones participen en la ruta d’ocupació amb parada a Sitges

L’autobús instal·lat al Parc de Can Robert ha acollit 97 entrevistes concertades i 61 espontànies que opten a una oferta de 108 vacants. L’objectiu és fomentar la inclusió sociolaboral al territori.

Més de 150 persones s’han presentat per optar a un dels 108 llocs de treball oferts a través d’una ruta d’ocupació amb la primera parada a Sitges. L’Ajuntament de Sitges ha col·laborat amb l’empresa Clece, companyia especialitzada en la prestació de serveis essencials, per dur a terme aquesta iniciativa que pretén cobrir alguns dels perfils professionals dels serveis públics que gestionen sectors com l’atenció a persones, la neteja, la seguretat o serveis relacionats amb el medi ambient, entre d’altres. Els perfils professionals són treballadors familiars, especialistes forestals, netejadors, auxiliars de neteja o vigilants de seguretat. De les entrevistes realitzades, 97 han estat concertades i 61 persones han estat espontànies.

La iniciativa pretén proporcionar oportunitats laborals a la ciutadania del territori i d’altres poblacions catalanes. Després de Sitges, el bus ha passat per Vallirana i continua la ruta per Martorell i l’Hospitalet de Llobregat.  En total, des de dilluns i fins divendres la ruta d’ocupació ofereix un total de 500 llocs de treball. 

Galeria d'Imatges