Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Promoció econòmica

Més de cinquanta propostes per viure el Nadal a Sitges

La tradició, el lleure, les ofertes infantils, la música i l’activitat comercial omplen el calendari nadalenc a la Vila. Enguany totes les propostes s’emmarquen sota la campanya VIU A SITGES EL TEU NADAL.

Propostes per a tots els gustos i edats. Sitges acollirà aquest Nadal més de cinquanta propostes que giraran al voltant de la tradició, el lleure, les ofertes per als nens i nenes, la música o l'activitat comercial amb l'objectiu d'oferir des d'ara i fins a principis del mes de gener una variada programació pensada per a tothom.

Enguany, les propostes s'emmarquen sota la campanya VIU A SITGES, EL TEU NADAL que ha arrencat aquesta setmana amb l'encesa dels llums de Nadal a 36 carrers del casc urbà, Les  Botigues i el Garraf on llueixen 270 punts de llums. A més, enguany l'arbre de Nadal tornarà a presidir al Cap de Vila.

Nadal i tradició. Aquest binomi indissociable es presenta a Sitges amb diverses activitats que en bona part protagonitzaran les entitats. El Casino Prado, El Retiro i l'Agrupació de Balls Populars tornaran a oferir els emblemàtics jocs del quinto, la representació dels Pastorets, les cantades de nadales o els acurats pessebres.

El Nadal és també sinònim d'il·lusió i sobretot per als més petits que descobreixen la màgia d'uns dies especials que culminaran amb l'arribada dels Reis Mags i també de vacances a l'escola. Per això, l'Ajuntament organitza el Parc de Nadal que se celebrarà al Pavelló Pins Vens entre els dies 27 i 31 de desembre i entre el 2 i el 5 de gener, d'onze a dues i de cinc a vuit del vespre. Una proposta de lleure per a nens de 2 a 12 anys amb múltiples activitats, com inflables i tallers, llits elàstics, circuits d'educació vial, a més de demostracions de cotxes de policia, mossos d'esquadra i bombers. El preu de l'entrada variarà segons el temps. Si es visita en horari de matí o de tarda, el preu serà de 4€, mentre que si es compra una entrada per a tot el dia s'estableix un preu de 6€. Però a més, aquest any, pares, mares i acompanyants també podran pujar als inflables.

Amb el Nadal, arriba una de les èpoques de l'any en la que el sector del comerç preveu incrementar la seva activitat. A banda de l'enllumenat, el punt de partida serà la Fira de Santa Llúcia que acollirà el centre comercial Oasis del dia 13 al 16 de desembre.  Des de l'Ajuntament es vol contribuir a promoure el comerç de proximitat i convidar a tothom a fer les seves compres al municipi.  El regidor de Comerç, Ferran Llombart, explica que “volem potenciar valors com els de qualitat i el del tracte professional, valors amb els que tenim eines per competir respecte a l'oferta de grans superfícies comercials”. L'Agència de Promoció Turisme de Sitges i el Club Best Sitges han posat en marxa de nou la Targeta de Regal Best Sitges “una bona manera de regalar comerços i gastronomia de Sitges”. Hi ha tres tipus de Targeta Regal, una per valor de 25€, l'altre de 50€ i la de 100€ per a poder gastar en els establiments (comerços i restaurants) que pertanyen a Best Sitges. La targeta es pot comprar directament a l'Oficina d'Informació Turística.

L'Associació de veïns, comerciants i amics del Cap de la Vila i el carrer Jesús de Sitges en col•laboració amb l'Ajuntament recupera un projecte impulsat per la seva associació La Botiga al carrer. L'acció persegueix convidar a tothom a gaudir de les botigues de sempre. La campanya es farà el dia 15 de desembre i la previsió és que de cara l'any vinent s'ampliï el calendari. Paral·lelament, i en col·laboració amb la Diputació de Barcelona Sitges serà també protagonista d'una campanya que vol impulsar amb el comerç de proximitat.

Tant els ciutadans com els visitants tindran un fàcil accés al conjunt de propostes de Viu a Sitges el teu Nadal gràcies al web www.sitges.cat/elteunadal i a les xarxes socials on diàriament s'anunciaran totes les propostes de lleure i comerç.

L'alcalde de Sitges, Miquel Forns, afirma que “des de l'Ajuntament tenim la voluntat de d'englobar i potenciar totes les propostes, tant les que ofereixen les entitats, com aquelles del sector privat que han de suposar un benefici per l'activitat econòmica del municipi”. Segons Forns, és fonamental que la gent sàpiga que Sitges compta amb tota l'oferta necessària per a cobrir les necessitats tant de lleure com de consum” .