Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Promoció econòmica

La regidoria de Promoció Econòmica organitza un curs pràctic per fomentar l’emprenedoria

El curs és gratuït i tindrà lloc els dies 18, 20, 25 i 27 de novembre al Centre d’Iniciatives Econòmiques (CIES) Nivell 10 de Sitges. Per participar-hi cal fer la inscripció prèvia al correu electrònic serveiempresa@sitges.cat.

La regidoria de Promoció Econòmica impulsa un nou curs d’emprenedoria gratuït els dies 18, 20, 25 i 27 de novembre. Les sessions es desenvoluparan  dilluns i dimecres de 9. 30 a 14.00 hores al Centre d’Iniciatives Econòmiques (CIES) Nivell 10 de Sitges.

L’objectiu d’aquest curs és millorar la capacitat emprenedora i donar les eines necessàries per analitzar la idea de negoci per tal d’elaborar el pla d’empresa. La iniciativa s’adreça a les persones que tinguin una idea de negoci i vulguin iniciar un projecte empresarial per compte propi, o que l’hagin iniciat recentment.

Sota el lema ‘Què et cal saber per emprendre’, els alumnes adquiriran les eines, coneixements i habilitats necessàries en relació al marc jurídic, econòmic i financer, i de gestió. També desenvoluparan el seu model de negoci segons el mètode Canvas. A més, posteriorment, els alumnes tindran un seguiment individual del seu projecte empresarial per part de tècnics especialitzats.

Per assistir-hi, cal fer la inscripció prèvia al correu electrònic serveiempresa@sitges.cat. El curs està organitzat per l’Ajuntament de Sitges i la Mancomunitat Penedès- Garraf.