Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Promoció econòmica

Node Garraf organitza dues sessions per millorar la comercialització dels productes autòctons

Les classes seran impartides per la Fundació CEDRICAT, especialitzada en el desenvolupament econòmic, rural, local i sostenible de Catalunya.

L'Agència de Desenvolupament Node Garraf organitza un curs adreçat als productors del territori perquè puguin millorar la promoció dels seus productes i, d'aquesta manera, incrementar el seu volum de vendes. El programa està dividit en dues sessions, en les quals s'exposen conceptes com el paper que juguen els canals de distribució en el model de negoci, els avantatges i els inconvenients de la comercialització a través d'intermediaris o la importància d'una bona comunicació per arribar als consumidors potencials.

El curs s'emmarca dins les accions previstes per la Xarxa de Productes del Mar i la Terra del Garraf, amb el suport de la Diputació de Barcelona i el Consell Comarcal del Garraf, per formar i donar suport als petits productors de la comarca, amb l'objectiu que puguin consolidar la seva gestió empresarial.

Les classes es faran dimarts 27 i dijous 29 de novembre, de 10h a 14h, a la seu del Consell Comarcal, i estaran impartides per membres de la Fundació CEDRICAT, dedicada al desenvolupament econòmic, rural, local i sostenible de Catalunya. Els interessats en assistir han d'inscriure's a través del correu empresa@nodegarraf.cat  o trucant al 93 810 07 22.