Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Promoció econòmica

Nova convocatòria de lloguer de despatxos al Centre d’Empreses Creatives

El Centre d’Empreses Creatives (Cd’EC) obre el període de presentació de sol·licituds per a empreses creatives, de menys de tres anys de vida. Actualment hi ha dos espais disponibles.

El Centre d'Empreses Creatives obre, entre el 23 d'octubre i el 16 de novembre, el període de presentació de sol·licituds per a totes aquelles persones emprenedores que vulguin instal·lar la seu del seu negoci en aquest nou Centre d'Empreses. La convocatòria s'adreça a empreses de nova creació que utilitzen l'art, la cultura, la creativitat i la innovació en el seu dia a dia. Actualment, el CdEC disposa d'11 espais per a empreses, després de la darrera adaptació que ha dotat el Centre d'un espai més. D'aquests espais n'hi ha dos disponibles per a les empreses aspirants.

Alguns dels requisits bàsics que hauran de complir les empreses que vulguin instal·lar-se al Centre d'Empreses Creatives són que es lliuri un pla d'empresa que demostri la viabilitat econòmica del projecte, que sigui una empresa amb menys de tres anys de vida i que utilitzi la creativitat com a base de la seva activitat.

Per recollir tota la informació corresponent al projecte i les bases de selecció, les persones interessades poden consultar la  web de www.nivell10.cat o bé dirigir-se directament al CIES Nivell 10 o al mateix Centre d'Empreses Creatives on s'atendran personalment les consultes.

Les sol·licituds per entrar a formar part del Centre d'Empreses Creatives s'hauran de presentar a l'Oficina d'Atenció Ciutadana (OAC). Un cop tancada la recepció de propostes, es començarà l'avaluació de sol·licituds.

El Centre d'Empreses Creatives en l'actualitat 
Actualment nou empreses ocupen el Centre d'Empreses Creatives (Toothpick Guide i Happyroom, Pasgràfic, Mercè Rafecas, Counterpoin, Unidrive, Shoocolabs, Natàlia Atserias i Institut de les Arts).

El fet que tots aquests emprenedors comparteixin un mateix espai afavoreix la creació  sinèrgies entre les empreses allotjades al CdEC que, en alguns casos, han treballat juntes col·laborant entre elles, un aspecte que valoren molt positivament de cara al futur.