Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Promoció econòmica

Obert el període d’inscripcions per a la Fira-Mercat de productes artesanals del passeig

Imatge d'arxiu de la Fira
Imatge d'arxiu de la Fira
L’Ajuntament reserva cinc de les parades de la fira per a persones en situació de vulnerabilitat. Les persones interessades poden fer el tràmit de forma electrònica a través del web municipal.

La regidoria de Promoció Econòmica ha obert el termini per inscriure’s com a venedor a la Fira-Mercat de primavera de productes artesanals, fets a mà i creatius 2020, ubicada al passeig Marítim, a l’altura del carrer d’Antoni Cartró.

A més del seu valor comercial, la Fira d’artesania té un caràcter social. L’Ajuntament reserva cinc de les disset parades existents per a persones socialment vulnerables o que es troben en una situació irregular, amb l’objectiu que l’activitat serveixi com a mitjà per regularitzar la seva situació.

Per inscriure’s cal acreditar que al menys la meitat dels productes que es venguin seran  artesanals, fets a mà i creatius. Tanmateix, es valorarà que la línia de producte es corresponguin amb la del mercat.

El tràmit es pot fer de forma electrònica a través del web de l’Ajuntament fins el proper 17 de febrer, dia en què finalitzarà el termini.