Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Promoció econòmica

Oberta la convocatòria d’ajuts a la contractació i la millora de l’ocupació per al 2023

Fins al 13 de setembre es poden presentar les sol·licituds a través de la pàgina web de l’Ajuntament. L’Ajuntament de Sitges destina més de 58.000 euros als ajuts econòmics per contribuir a fomentar que hi hagin més contractes laborals.

La regidoria de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Sitges impulsa ajuts per al foment de la contractació i la millora de l’ocupació, dotat amb un import de 58.666,67 euros. La convocatòria d’aquests ajuts està oberta fins al 13 de setembre per fomentar l’augment de llos de treball.  

L’ajut es dirigeix a aquelles persones físiques o jurídiques, persones autònomes o empreses, amb seu fiscal al municipi o fora però amb centre de treball a Sitges, i entitats sense ànim de lucre del municipi de Sitges també legalment constituïdes i inscrites en els registres pertinents, que hagin realitzat contractacions de personal per compte d'altri durant el període de l’1 d’agost de 2022 al 30 de juny de 2023. Queden fora d’aquesta convocatòria les empreses de treball temporal.

La sol·licitud per demanar aquest ajut cal presentar-la telemàticament fins al 13 de setembre a través de l’enllaç següent:

https://carpeta.sitges.cat/Ciutadania/DetallTramit.aspx?Cercador=True&IdTramit=558

Per conèixer tots els requisits, imports, documentació i tota la informació relacionada amb la sol·licitud d'aquest ajut, es poden consultar les bases reguladores generals:

https://seu.sitges.cat/documentPublic/download/2566.

 

AJUTS ECONÒMICS PER AL 2023 

Aquest 2023 l’Ajuntament de Sitges impulsa dos ajuts econòmics per a empreses i autònoms dedicats a l’emprenedoria i també a l’ocupació. L’objectiu és contribuir a facilitar que els treballadors tinguin contractes fixos i ajudar a les persones que emprenen en el moment inicial de la creació de noves empreses o negocis. El consistori destina aquest any un total de 133.000 euros, dels quals 75.000  euros es destinaran a l’ajut per al foment de l’emprenedoria i la creació d’empreses noves, i 58.666,67 euros a l’ajut per al foment de la contractació i la millora de l’ocupació. 

 

Ajuts econòmics 2023 

  • Per fomentar la contractació laboral i la millora de l’ocupació (Termini: del 12 d’agost al 13 de setembre)
  • Per fomentar l’emprenedoria i la creació de noves empreses (termini finalitzat)