Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Promoció econòmica

Obertes les inscripcions per al 18è Mercat de Segona Mà de Sitges

Aquesta vegada el Mercat se celebrarà l’1 de juliol, entre les deu del matí i les dues del migdia, a les places de Catalunya i Mossèn Batlle.

Les persones interessades en disposar d'un espai al Mercat de Segona Mà de Sitges ja poden formalitzar la seva inscripció, un termini que es mantindrà obert fins esgotar l'espai reservat per a les parades. La sol·licitud és pot fer a través del formulari a www.sitges.cat o personalment a l'Oficina d'Atenció Ciutadana.

D'acord amb l'Ordenança fiscal número 21, aquelles persones que sol·licitin un lloc al Mercat hauran de pagar 5€ si estan empadronats a Sitges o 10€ si no ho estan.

El 18è Mercat de Segona Mà de Sitges se celebrarà el dia 1 de juliol, entre les deu del matí i les dues del migdia. Unes 350 parades es distribuiran entre les places de Catalunya i de Mossèn Batlle, on es podran adquirir tot tipus de productes com roba o joguines, aparells electrònics i tecnològics com telèfons mòbils i altres que van des de complements fins a mobles, bicicletes o llibres.

Més enllà del baix preu de venda dels articles, el Mercat té l'objectiu de fomentar la cultura del reciclatge.