Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Promoció econòmica

Participants del programa Garraf Singular de Sitges visiten les instal·lacions de l´Hotel MIM de Sitges

Els alumnes del programa Singulars del Nivell 10 de Sitges, van visitar el passat 24 de setembre les instal·lacions de l´Hotel MIM de Sitges per conèixer el model d’empresa i l’entorn productiu

Participants del programa Garraf Singular de Sitges visiten les instal·lacions de l´Hotel MIM de Sitges per conèixer el model d’empresa i l’entorn productiu. L´objectiu d´aquestes visites a l´entorn productiu de la zona, és que els usuaris del programa tinguin l’oportunitat de tenir un contacte real amb el món laboral i ampliar les seves oportunitats laborals. El grup va estar acompanyat pel director de l'hotel, Jordi Escala, i el xef de cuina, que van explicar el funcionament, l´esforç i vocació que implica portar l'hotel.

L'objectiu dels Projectes Singulars és reforçar l’ocupabilitat i les competències professionals de les persones joves, d’entre 16 i 29 anys. Els joves estan inscrits en el sistema de Garantia Juvenil, no estan ocupats i no estan integrats en els sistemes d’educació o formació. El projecte contempla formació professionalitzadora, pràctiques en empreses i visites a l´entorn productiu.

A l´Hotel Mim vam estar acompanyats en tot moment pel Director el Sr, Jordi Escala, i el Xef de cuina, que molt amablement ens van explicar el seu funcionament, l´esforç i vocació que implica.

En relació a la formació professionalitzadora en el Nivell 10 s´han realitzat dues formacions: el curs Serveis i manteniment d’instal·lacions portuàries (240 hores) i el curs d´ Auxiliar de Cuina i Obrador (240 hores).

Un total de 26 dels joves participants en aquestes formacions han realitzat pràctiques en empreses de la comarca i 9 han aconseguit la seva continuïtat amb un contracte laboral.
D'aquests, 5 joves estan treballant actualment amb un contracte indefinit en altres sectors, i 10 han retornat al sistema educatiu i/o formació.

El projecte està subvencionat pel Servei Públic d’Ocupació de Catalunya, el Ministeri de Treball, Migracions i Seguretat Social i el Fons Social Europeu en el marc de la Iniciativa d’Ocupació Juvenil.

Galeria d'Imatges