Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Promoció econòmica

Ple total al concert de Les Fusa al Port de Sitges-Aiguadolç

El Sitges GreenSound es consolida com una oferta d’oci que atrau a tots els públics.

El Port de Sitges-Aiguadolç va acollir el passat dissabte 2 de juny el concert de Les Fusa en el marc de la segona edició del SitgesGreenSound. L'esdeveniment està sent tot un èxit, ja que a cada nou concert hi ha més assistència de públic. La zonaGreenSound situada al passeig principal del port va estar totalment plena durant l'hora i mitja que va durar l'esdeveniment.

Les set veus de les integrants de Les Fusa van oferir un repertori que va encantar al públic, des de temes de gospel, pop, soul fins a temes propis. Poc més d'un hora de música en viu a l'aire lliure, amb bon clima, vora el mar, i d'accés gratuït per a tothom, ingredients ideals que fan del SitgesGreenSound una molt bona oferta pel vespre dels caps de setmana.

El proper dissabte a les 20h tindrem l'actuació de Carpophonica, una bada de Pop rock de Madrid. La sensual veu de la seva cantant solista, Patricia Dégano, combinada amb potents riffs de guitarra i una sòlida base rítmica constitueix tota una declaració d'intencions i una aposta per intentar aportar frescor al actual panorama de la música nacional. L'entrada és gratuïta, per a més informació www.fundacioportdesitges.com .