Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Promoció econòmica

Premi Mancomunitat Finança per a emprenedors

El premi consisteix en un préstec d’un màxim de 30.000€ per al desenvolupament del projecte empresarial.

Les noves empreses o els emprenedors de Sitges que vulguin presentar els seus projectes ara poden optar a un ajut econòmic. La Mancomunitat Penedès Garraf, mitjançant el Servei d'Iniciatives Econòmiques, convoca el Premi Mancomunitat Finança, adreçat a la millor iniciativa empresarial sota els criteris de la innovació i la generació de recursos. El premi consisteix en un ajut financer o préstec per un import a determinar en funció dels requeriments del projecte però que en cap cas serà superior als 30.000€.

A la convocatòria poden participar les persones físiques o jurídiques que tinguin un projecte especialment viable, innovador i generador de riquesa i llocs de treball, constituït en els dotze mesos anteriors a la publicació de les bases del Premi o amb el compromís de constitució en els tres mesos següents. Per participar en el concurs, els participants hauran de presentar una explicació de la idea de negoci; un pla econòmic validat pel Servei d'Iniciatives Econòmiques de la Mancomunitat Penedès Garraf, i les previsions de creació de llocs de treball. La viabilitat del projecte serà la garantia del préstec, que tindrà una carència d'amortització d'un màxim de 3 anys.

Les persones interessades en participar en aquest Premi tenen temps a fer-ho fins divendres 8 de març a les 14.00 hores. 

La Mancomunitat convoca aquest concurs amb l'objectiu de generar llocs de treball i contribuir al desenvolupament socioeconòmic de les dues comarques. El regidor de Turisme, Empresa i Ocupació, Ferran I. Llombart, ha destacat “el valor d'aquestes iniciatives que donen suport a l'emprenedoria i a noves idees que han de servir per millorar l'ocupació”.

A Sitges, el Servei d'Iniciatives Econòmiques de la Mancomunitat ajuda als emprenedors amb voluntat d'iniciar una empresa i, durant el 2012, ha atès 43 projectes i ha assistit un total de 395 consultes. Al El Servei ofereix orientació i assessorament als emprenedors per facilitar la confecció del pla d'empresa i anticipar sobre les possibles problemàtiques a què s'hauran d'enfrontar per fer realitat el seu projecte empresarial. A nivell comarcal el Servei d'Iniciatives Econòmiques de la Mancomunitat funciona des de fa més de 20 anys i atén més de 500 projectes a l'any, a més de 1.750 consultes.