Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Promoció econòmica

S’ajorna el Festival Internacional de Patchwork

El Festival de Patchwork, que s’havia de celebrar del 12 al 15 de març, s’ajorna davant la situació actual del Coronavirus
El Festival de Patchwork, que s’havia de celebrar del 12 al 15 de març, s’ajorna davant la situació actual del Coronavirus
El Festival de Patchwork, que s’havia de celebrar del 12 al 15 de març, s’ajorna davant la situació actual del Coronavirus i les recents notificacions emeses aquest migdia pel Govern de la Generalitat.

L’Associació Espanyola de Patchwork, encarregada de l’organització del Festival de Patchwork, conjuntament amb l’Ajuntament de Sitges, han decidit ajornar la celebració de l’esdeveniment fins a nova data. La decisió s’ha pres després que el Govern de la Generalitat ha fet públiques aquest dimecres les noves mesures davant la situació generada pel Coronavirus en que s’obliga a ajornar o suspendre tots els esdeveniments amb un aforament de més de 1.000 persones en espais oberts o tancats.

El Festival s’havia de celebrar del 12 al 15 de març amb 116 expositors. Ara organització i Ajuntament treballen ja per buscar una nova data per a la celebració del certamen que podria ser la propera tardor.

La fira comercial del Patchwork amb 4 carpes ocupa un total de 2.250 m² al Passeig de la Ribera. A banda de la Fira comercial, el Festival disposava també de 7 espais expositius com el Centre Cultural Miramar, Escorxador, Can Falç, Espai Cultural Pere Stämpfli, Estudi Vidal, Fundació Ave Maria i Hotel Calipolis, i cursos monogràfics impartits per mestres internacionals i nacionals, a més de tallers infantils.

Paral·lelament, l’Ajuntament treballa per ajornar o cancel·lar els esdeveniments previstos en els propers dies.