Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Promoció econòmica

S’amplia el termini per inscriure’s a una nova edició del Cara a Cara

La inscripció per participar en la sessió d’entrevistes els dies 24 i 25 d’abril s’ha ampliat fins al 16 d’abril. Les entrevistes, que tindran lloc a l’auditori de Miramar – Centre Cultural de 9 a 15 h, pretenen fomentar l’ocupació i alhora cobrir llocs de feina al sector de l’hostaleria i la restauració.

La regidoria de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Sitges ha ampliat fins al 16 d’abril el termini de presentació de sol·licituds per participar en una nova edició del cicle d’entrevistes ràpides Cara a Cara. Les entrevistes es faran els dies 24 i 25 d’abril de 9 a 15 h a l’auditori del Miramar- Centre Cultural amb l’objectiu de posar en contacte les empreses d’aquest àmbit amb els candidats/es que vulguin optar a cobrir feines com responsable de sala, cambrer/a, cuiner/a, ajudant de cuina, cambrera de pisos, recepcionista, entre d’altres.  Les empreses i els candidats/es han de fer la inscripció a través d’un formulari disponible a www.sitges.cat. Una vegada finalitzi el termini d’inscripció, el Centre d’Iniciatives Econòmiques de Sitges (CIES) Nivell 10 explicarà el funcionament de les jornades a les persones inscrites i a les empreses seleccionades

Cada responsable d’empresa disposarà de 5 minuts per entrevistar les persones participants tant si estan desocupades com si són treballadores que volen millorar el seu lloc de treball.

El Cara a Cara forma part del projecte de suport a l’Ocupació en el sector de l’hostaleria i la restauració, impulsat per la regidoria de Promoció Econòmica amb el suport de la Diputació de Barcelona i amb la col·laboració del Gremi d’Hostaleria de Sitges, el Consell Comarcal del Garraf i la resta dels municipis de la comarca en el marc del Pacte per l’Ocupació del Garraf.

L’objectiu del projecte és ajudar les empreses a cercar personal, i alhora, formar i millorar les competències laborals i els currículums de les persones que es troben en situació d’atur i que busquen feina en aquest sector o que volen millorar la situació laboral. L’any passat, un total de 16 empreses i 150 persones van participar al cicle Cara a Cara.

 

CARA A CARA – (entrevistes ràpides entre empreses i candidats)

 

 • Dates: 24 i 25 d’abril  
 • Horari: De 9 a 15 h
 • Lloc: Miramar-Centre Cultural (c/ Bernat de Fonollar, 19)
 • Data límit d’inscripcions: fins al 16 d’abril
 • Inscripcions gratuïtes però cal omplir un formulari

 

    • TREBALLADORS:

Formulari d'inscripció per a persones treballadores i/o desocupades que vulguin participar en les formacions i/o el Cara a Cara

 

 

    • EMPRESES:

Formulari d'inscripció per a empreses que vulguin participar al Cara a Cara

 

Arxius Adjunts

Galeria d'Imatges