Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Promoció econòmica

S’inicia el període per poder optar a una parada al Mercat Municipal

Les persones interessades poden presentar la seva sol·licitud del 18 de novembre al 12 de desembre de manera telemàtica a https://carpeta.sitges.cat/

L’Ajuntament de Sitges convoca un nou concurs públic per atorgar la llicència temporal de 5 parades vacants al Mercat Municipal. Les persones físiques o jurídiques interessades poden sol·licitar fins al 18 de novembre al 12 de desembre una plaça per tenir l’autorització municipal per exercir l’activitat econòmica en un dels llocs vacants del Mercat Municipal. La llicència és temporal fins a l’adjudicació definitiva ja que serà vàlida des de la data indicada en l’acord d’atorgament fins a com a màxim el 31 de desembre del 2025 o fins que surti la convocatòria i s’aprovi la llicència de concessió definitiva. 

Les persones sol·licitants poden presentar la seva sol·licitud mitjançant instància telemàtica a través del portal https://carpeta.sitges.cat/  o d’aquest enllaç directe.

Un procés de selecció dels candidats valorarà el projecte empresarial, que l’activitat proposada no existeixi actualment al Mercat Municipal i que es generin llocs de treball.

Entre els criteris per atorgar les 5 parades vacants es tindrà en compte:  el projecte empresarial (8 punts), tipologies inexistents al Mercat Municipal (4 punts), els llocs de treball que generarà -tres o més (3 punts), que el titular de la parada provingui d’una situació de desocupació de llarga durada (mínim 1 any); sigui jove fins a 25 anys o persona major de 45 anys en situació de desocupació; o amb tota la unitat familiar a l’atur.

El preu per adjudicació de parada serà de 100 euros/m²/any (es computarà la superfície integra, segons taxa municipal vigent).

Parades vacants i superfície:

  • Parada Número 2 30,57 m²
  • Parada número 8 19,68 m²
  • Parada número 9 11,89 m²
  • Parada número 16 9,60 m²
  • Parada número 23 10,58m²

 

Actualment el Mercat Municipal té 27 parades en actiu amb una tipologia de parades molt diverses com alimentació, petit parament per a la llar o tèxtil per a la llar, entre d’altres. L’horari del Mercat Municipal actualment és de dilluns a dissabte de 8.30 a 14 h i divendres de 17.30 a 20.30 hores.

Presentació de Sol·licituds

Els candidats hauran de presentar telemàticament la sol·licitud mitjançat instància telemàtica que es troba al portal https://carpeta.sitges.cat/ del 18 de novembre fins al 12 de desembre.

Entre la documentació cal presentar el DNI, el NIF, el projecte empresarial amb el nom dels promotors, el pla econòmic financer, els objectius, estudis de mercat i pla de màrqueting pla de viabilitat de l’empresa, entre d’altres.

Un cop valorades les sol·licituds, els serveis tècnics emetran el seu veredicte a través del portal https://seu.sitges.cat/.

Assessorament

Les persones que vulguin assessorament per elaborar el projecte empresarial poden demanar cita prèvia i contactar amb el Servei d’Iniciatives Econòmiques de Sitges Nivell 10, de l’Ajuntament de Sitges, un departament que ofereix suport a l’emprenedoria.

Centre d’Iniciatives Econòmiques de Sitges (CIES) Nivell 10

  • Adreça: c/ Gabriel Pallarès, 12
  • Telèfon: 93 894 40 61

Galeria d'Imatges